Szkic Tylko Opublikowano 24 Września 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Września 2009 zapalisz słońce gdy ja zgaszę (nic łatwiejszego od przekręcenia maski) później się wymienimy włączając do puli obojętność to tylko zabawa nie bój się pomiędzy rundami dorosłość zamknięta w objęciach odmieni nas w czasie niemożliwym nieciekawa dwóch samotności koniugacja zagrasz zagra my
Katarzyna Leoniewska Opublikowano 24 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2009 Popraw "dwuch" na "dwóch" roztrzepana Wariatko ;) A wiersz jak opętańcza karuzela - boski.
teresa943 Opublikowano 24 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2009 Jestem pod urokiem i już! Piękny wiersz. Pozdrawiam ciepło :-) Krysia
Judyt Opublikowano 24 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2009 przeczytałam narazie tyle, J. (: płoniaście
Anna_Para Opublikowano 24 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2009 A ja za Krysią, jak echo! Podoba się! Te gry są baaardzo niebezpieczne! Najpierw koci łapci, a potem ból, jak jasne nie wiem co! Nigdy nie udawaj, że nie kochasz:) To do peelki, rzecz jasna! Pozdrawiam, Para
zielonooka kotka Opublikowano 25 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2009 interesujące. To naprawdę jest o dorosłych?
Rekomendowane odpowiedzi