Lena Achmatowicz Opublikowano 21 Września 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Września 2009 z fotografią mnie podchodzi naciesz oczy byłaś piękna. szpeciły cię jedynie okulary. okulary dziadka chciałabym wszystkie te zdania wyssać jej z palców poobgryzać w rodzinie wszystko jest jednoznaczne. nawet w gorączce nie potrafię dość mocno chwycić jej dłoni. jak przyjdzie co do czego wzywa syna którym powinnam być. kobiety lubią zmieniać się miejscami. nawoływać jedna za drugą zachodzą za skórę. pierwsza za ostatnią próbują ukryć wejścia
Twój Kubizm Opublikowano 21 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dlaczego kursywą? Trochę dziwnie brzmi pierwszy wers jakoś niegramatycznie, do tego dużo "ą". Z fotografią podchodzi mnie albo pochodzi mnie z fotografią, byłoby ciekawiej, jeśli sensu nie zmienia. podchodzi mnie z fotografią: naciesz oczy byłaś piękna. szpeciły cię jedynie okulary. okulary dziadka chciałabym wszystkie te zdania wyssać z jej palców poobgryzać w rodzinie wszystko jest jednoznaczne. nawet w gorączce nie potrafię dość mocno chwycić jej dłoni. jak przyjdzie co do czego wzywa syna którym powinnam być. kobiety lubią zmieniać się miejscami. nawoływać jedna za drugą zachodzą za skórę. pierwsza za ostatnią próbują ukryć wejścia
Twój Kubizm Opublikowano 21 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2009 Aha - no i fajnie jest, dobrze się dzieje w drugiej strofie. Choć wiem że i tak jeszcze z pięć razy zmienisz, przepiszesz. Ale wiem, że będzie dobrze:)
Lena Achmatowicz Opublikowano 21 Września 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Września 2009 zmieniłam podchody i nacieszenie. dlaczego kursywa? a dlaczego nie. ale wyprostowałam, skoro tak łatwiej czytać. mam nadzieję, że treść trzyma jakis poziom.
Twój Kubizm Opublikowano 21 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2009 Trzyma. Dużo zakamuflowanych znaczeń, dopiero teraz zajarzyłem wyssanie z palca;) A kursywa czy ja wiem czy taka potrzebna była, ciężka kwestia do rozgryzienia. I jeszcze "ć" niepotrzebne wymień w chwycić. Miłego
Judyt Opublikowano 23 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2009 przeczytałam z wlepieniem się w.. J. (: płoniaście
Rekomendowane odpowiedzi