Judyt Opublikowano 14 Września 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Września 2009 w kropelkach pajęczyny ukryta w ścieżkach lasu nim zniknie słońce wykrzesana z iskierek ciepła unosi się nad głowami ludzkich serc braknie przed zimą ----------------------- wersja II w kropelkach pajęczyny ukryta w ścieżkach lasu nim zniknie słońce wykrzesana z iskierek ciepła unosi się nad głowami, ludzich serc czy braknie przed zimną
teresa943 Opublikowano 15 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2009 Judyt, jestem za I wersją...puenta wydaje mi się lepsza, ale to tylko mój punkt widzenia :)(...) ludzkich serc braknie przed zimą Tak. Wtedy najczęściej, niestety, zostaje się samemu. Serdecznie pozdrawiam :):)
Judyt Opublikowano 15 Września 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Września 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzięki Teres..nie- samemu nigdy, może czuć się osamotnionym ale zawsze czuwają anioły i sam Pan Bóg, serdeczne dzięki za ślad i podpowiedzi, zwłaszcza gdy sama mam jakby mniej czasu mm..czasu? na odwiedzanie innych forumowiczów, J. (: :) aż Twój a napisałam o radości bo trzeba
Krzysztof_Kurc Opublikowano 15 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2009 radość w kropelkach pajęczyny ukryta w ścieżkach lasu nim zniknie słońce wykrzesana z iskierek ciepła unosi się nad głowami ludzkich serc braknie przed zimą Tak, bardziej mi pasuje ta wersja. Też nie mam czasu....nawet dla siebie. Radość odpływa płaskodenną łódką miesza wiosłem wieczorną kawę smutek zrodzi się nad nocy mielizną ciemność zostaje świata panem Pozdrawiam Krzysiek
Judyt Opublikowano 15 Września 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Września 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. z pewnością ta wersja się nie zmarnuję dziękuję Krzysiu bardzo za ślad tym bardziej- bardzo mi miło że jesteś, odwiedzasz, ja wierzę w coś takiego jak bezczas(: J. płoniaście i ukłony serdecznie, radości życzę no i o smutku też jest w Poezja dla początkujących czy jakoś tak, dla siebie niemniej trzeba znajdywać w środku ciszy bezdennej duszy a też dla tych których kochamy rankiem i wieczorem dla nich umieramy i Pan nas strzeże też nocną porą mówiąc dobranoc moje dzieciątko śpij słodko ale nie zaśpij bądź jak dziecko co palce w kratki konfesjonału wsadza i nie przesadza(...)
Zbyszek_Dwa Opublikowano 17 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2009 Fajna radość u Judyt :) Jeśli mogę to "wykrzesana z iskierek ciepło unosi nad głowami ludzkich serc" Tak mi się przeczytało, po mojemu :) Serdecznie pozdrawiam
Judyt Opublikowano 22 Września 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Września 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję Zbyszku, wielka radość, że jesteś także w końcu nie każdy się zatrzymuje, J. (: płoniaście pomyślę, a tak z biegu odpisuję po długim nie skakaniu tutaj(;
Rekomendowane odpowiedzi