Phileas Fogg Opublikowano 10 Września 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Września 2009 ja słowa ty ja słowa ty ja słowa ty ja słowa ty ja słowa ty ja słowa ty
Phileas Fogg Opublikowano 10 Września 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Września 2009 komentarz: ma to być wszystko pod sobą, w jednym ciągu oczywiście, ale ten program tutaj niestety cofa pierwszą linijkę do początku i nic z tym nie mogę zrobić...
HAYQ Opublikowano 10 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2009 poezji, to tu nie ma na pewno, może rebus. Słabe - trójkąt :)
Pan_Biały Opublikowano 10 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2009 ja tu widzę choinkę, święty Mikołaj rusz z prezentami, ciekawe dla kogo rózga?
a._mrozinski Opublikowano 10 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2009 Możesz postawić kropkę na samym początku i problem z głowy. Ale tak czy inaczej to nie dla mnie, konserwatystą jestem. Arek
kasiaballou Opublikowano 10 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2009 a ja bym dała "my" w miejscu tej główki i nie odcinała bym drastycznie przez tułów, ale pokazała dalej - znaczy pointę ;)
Monika_Gromala Opublikowano 10 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2009 zostawiłabym choinkę i pozbywa się słów z góry - ja słowa ty. Postmodernizm w takim wykonaniu nie dla mnie.
JacekSojan Opublikowano 11 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. no właśnie - miłosny (!?); albo grób, dla "ja" i "ty"... zresztą, to jedynie pewne... :) J.S FRANCUZIKI (Apolinare - Kostrowicki!)już dawno wymyślili poezję ikonograficzną, manipulując literkami, ale u nich istotnym elementem była jeszcze intelektualna głębia i błyskotliwość propozycji... początki zawsze są trudne... pozdrawiam! J.S
HAYQ Opublikowano 11 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. no właśnie - miłosny (!?); albo grób, dla "ja" i "ty"... zresztą, to jedynie pewne... :) J.S FRANCUZIKI (Apolinare - Kostrowicki!)już dawno wymyślili poezję ikonograficzną, manipulując literkami, ale u nich istotnym elementem była jeszcze intelektualna głębia i błyskotliwość propozycji... początki zawsze są trudne... pozdrawiam! J.S o miłosny chodziło :) jest jeszcze jedna możliwość, chociaż to strasznie wyświechtane jest - piramida strachu ;p (cholera, teraz Autor będzie miał argument, że to jednak inspirujące dzieło ;)
BEa.tUS Opublikowano 11 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. się znaczy co by kasieńka pokazała pod tym ludkiem?? :)) ciekawa jestem i to bardzo ;) my ja słowa ty ja słowa ty ja słowa ty ja słowa ty rozmowa płaszczyzna porozumienia - ale jakoś w rozkroku wyszło... my ja słowa ty ja słowa ty ja słowa ty ja słowa ty b s a k l a e r t p k e i tki czyli dla każdego coś miłego ;)
kasiaballou Opublikowano 11 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. się znaczy co by kasieńka pokazała pod tym ludkiem?? :)) ciekawa jestem i to bardzo ;) my ja słowa ty ja słowa ty ja słowa ty ja słowa ty rozmowa płaszczyzna porozumienia - ale jakoś w rozkroku wyszło... my ja słowa ty ja słowa ty ja słowa ty ja słowa ty b s a k l a e r t p k e i tki czyli dla każdego coś miłego ;) hihihi ... fajowe ale cusik z tą lewą nózią nie ten tego jest ;P raczej "kabaretki" - bo baletki to buciki soM ;) a właśnie - i gdzie buciki??? może z buciczkami dać tak - od lewa " baaa" - a od prawa - "letki" ? i ona kontenta wtedy, a on lżejszny... na duszy znaczy ;) a razem to nam da "baletki" - czyli ubawowo i tanecznie razem - no, jak? - tylko, że ja nie umiem tak malunkować, Beatusko :((
HAYQ Opublikowano 11 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. się znaczy co by kasieńka pokazała pod tym ludkiem?? :)) ciekawa jestem i to bardzo ;) my ja słowa ty ja słowa ty ja słowa ty ja słowa ty rozmowa płaszczyzna porozumienia - ale jakoś w rozkroku wyszło... my ja słowa ty ja słowa ty ja słowa ty ja słowa ty b s a k l a e r t p k e i tki czyli dla każdego coś miłego ;) ja myślę, że między baletkami i skarpetkami jeszcze jaka nić powinna być - "porozumienia" ;)
kasiaballou Opublikowano 11 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. się znaczy co by kasieńka pokazała pod tym ludkiem?? :)) ciekawa jestem i to bardzo ;) my ja słowa ty ja słowa ty ja słowa ty ja słowa ty rozmowa płaszczyzna porozumienia - ale jakoś w rozkroku wyszło... my ja słowa ty ja słowa ty ja słowa ty ja słowa ty b s a k l a e r t p k e i tki czyli dla każdego coś miłego ;) ja myślę, że między baletkami i skarpetkami jeszcze jaka nić powinna być - "porozumienia" ;) wiem! śnurUwki ;D - ale baletki koniecznie niżej, do stóp i na dwa, a na lewą nózię kabaretki cza napiąć :P
HAYQ Opublikowano 11 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ja myślę, że między baletkami i skarpetkami jeszcze jaka nić powinna być - "porozumienia" ;) wiem! śnurUwki ;D - ale baletki koniecznie niżej, do stóp i na dwa, a na lewą nózię kabaretki cza napiąć :P hmm... myślałem o czymś grÓbszym ;/ no dobra, jak zwał tak zwał ;)
ali Opublikowano 11 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2009 hihihi... fajowo tak się "pobawić słowem" :)
kasiaballou Opublikowano 11 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. wiem! śnurUwki ;D - ale baletki koniecznie niżej, do stóp i na dwa, a na lewą nózię kabaretki cza napiąć :P hmm... myślałem o czymś grÓbszym ;/ no dobra, jak zwał tak zwał ;) ; :/
Phileas Fogg Opublikowano 11 Września 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Września 2009 taki KIEPSKI wiersz , a ile twórczej dyskusji sprowokował:) ali masz rację w poezji chodzi o zabawę słowem:) pozdrawiam
HAYQ Opublikowano 11 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. hmm... myślałem o czymś grÓbszym ;/ no dobra, jak zwał tak zwał ;) ; :/ ja myślałem o grubym łańcuchu Kasiu. Bo kulą jest zawsze ta druga noga :) A Ty? - oj czuję, że i tak podpadłem :/
Jola Kawalek Opublikowano 11 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Kurczę, myślałam, że w tym wszystkim chodzi o doskonalenie się, a nie prowokowanie KIEPSKIMI wierszami...
kasiaballou Opublikowano 11 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Kurczę, myślałam, że w tym wszystkim chodzi o doskonalenie się, a nie prowokowanie KIEPSKIMI wierszami... ale gdzie tu widzisz prowokację, Jolu? ;D - przednia zabawa doskonaląca - przyłącz się słówkiem; sznurowadła, czy łańcuszek?
Rekomendowane odpowiedzi