Krzysztof_Kurc Opublikowano 8 Września 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Września 2009 wnoszą owies do mojej głowy kiwnięciem lub potrząchaniem łeb wielki potwierdza że słucha okiem mruga bezczelnie Wiem na pewno gdy tylko puszczę wodze fantazji parsknie śmiechem
Grażyna_Kudła Opublikowano 9 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2009 fajne puszczanie wodzy fantazji pozdrawiam
kasiaballou Opublikowano 9 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2009 nie dawć sobie wnosić - zakontraktować żyto, pszeniczkę - będzie chleb ;) taka chwilówka, ale do poczytania - mam skojarzenia z filmem "koń który mówi" pozdrówki kasia.
teresa943 Opublikowano 9 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2009 cosik misie widzi, że wieloznaczny to koń :)))) serdecznie i ciepło :-) Krysia
Krzysztof_Kurc Opublikowano 9 Września 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Września 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To wszystko dla zdrowia psychicznego. ;) Pozdrawiam Krzysiek
Krzysztof_Kurc Opublikowano 9 Września 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Września 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. A proso ? Koń który mówi miał na imię, jeśli się nie mylę, "Ed". Pozdrowienia Krzysiek
Krzysztof_Kurc Opublikowano 9 Września 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Września 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Koń, juści, lekko nadziewany. Ale nie Trojański. ;) Pozdrawiam Krzysiek
kasiaballou Opublikowano 9 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. A proso ? Koń który mówi miał na imię, jeśli się nie mylę, "Ed". Pozdrowienia Krzysiek A o co proso m? nie znam się na ch,lebkach ;) Ed? - nie wiedziałam. Edzio taki... nawet ładnie pozdrawiam - też ładnie kasia :)
Rekomendowane odpowiedzi