Pola Sokołowska Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Pisze: ładnie sie bawisz słowami Piszesz: wolałbym twoimi włosami Pisze: ... Piszesz: dobrze
Witold Marek Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Nie ukrywam, że po przeczytaniu spojrzałem od razu na inne Pani wiersze, żeby się jakoś odnieść - i znalazłem tylko jeden :( Podoba mi się ta króciutka gra poetycka, ale to jak kilka nut, jakby ledwo preludium. Chciałoby się przeczytać od razu serię takich, żeby móc wydać bardziej wiążący sąd. Może tak wrzucić od razu serię miniaturek (jeśli je Pani ma) powiązanych np. tytułem-kluczem? Pozdrawiam. [sub]Tekst był edytowany przez Witold Marek dnia 17-08-2004 14:05.[/sub]
teraa Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 co to ma być??? jak reklama idei albo ery... nie am w tym nci ciekawego... moze jedynie powdód dla którego autor pisze takie bzdety Tera
Catalina Acosta Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Jest jakis pomysł, ale gorzej z realizacją. Proszę poprawić literówki: "piszę" i "się". Catalina
Michał Kowalski Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 dla mnie miernota przykro mi kowalski
Jana Niechciał Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Jeśli ma to być tak mało słów - to musi być w nich siła - tak myślę. Może innym razem.... Też lubię takie pigułki Pozdr...))))
Joanna_W. Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Gdyby porzucić to niefortunne, odmieniane na dwa głosy "pisać", byłoby jeszcze bardziej lirycznie, ale wtedy kontekst stałby się nieczytelny. Może Pani spróbuje coś z tym zrobić ku chwale "chata ?" :) Serdecznie pozdrawiam. A.
Bartosz_Cybula Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 nie podoba mi się włącznie z tytułem przykro mi pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi