Jola Kawalek Opublikowano 7 Września 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Września 2009 Kapiesz Kapiesz Kapiesz Entuzjazmem Kochany Nie cierpię Nie znoszę Gdy jest on kapany Złość i bezradność Na to trafiłeś Wolę Twój czyn Nad gadaninę
Jola Kawalek Opublikowano 7 Września 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Września 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a cóż to ma znaczyć?.....:)
Pan_Biały Opublikowano 8 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2009 podoba się. kropki trzy bym odpuścił, zaśmiecają wiersz, ale to po mojemu. pozdrowienia
Almare Opublikowano 8 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2009 Złoto kapie zło to kapie z ciebie kap kap kap a ja w Gniewie co mi tam jak nie kapniesz nie zrozumiesz to jak wezmę ścisnę strunę iii kap kap kap i kaplica i tablica: Tutaj leży Pan Złotokap Proszę o uśmiech i odrobinę zrozumienia. Pozdrawiam. :)))))))))))
Jola Kawalek Opublikowano 8 Września 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Września 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. uśmiecham się i odrobinę rozumiem:)) dzięki za wizytę i ciekawą ripostę
Jola Kawalek Opublikowano 8 Września 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Września 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. sugestie przyjęłam, wielokropki usunęłam, dzięx.
kasiaballou Opublikowano 8 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. - czytam sobie w poincie: "Czas na deser" albo "Bierz się za deser" ;) - lubię spontany, a tu jest spontanicznie. pozdrawiam kasia.
dzie_wuszka Opublikowano 8 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2009 też wolałabym czyn, natomiast cóż poradzić... :)
Jola Kawalek Opublikowano 8 Września 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Września 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. - czytam sobie w poincie: "Czas na deser" albo "Bierz się za deser" ;) - lubię spontany, a tu jest spontanicznie. pozdrawiam kasia. prawie dobrze pokojarzyłaś, druga wersja bliższa;) Wpadaj częściej
Oxyvia Opublikowano 9 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Otóż to! ;-))) Heh!... :-(
Rekomendowane odpowiedzi