Bernadetta1 Opublikowano 7 Września 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Września 2009 obejmę życzeniem cień profil bardziej podatny na kompromis choć usta rysują zdziwienie grymasem dłonie obejmują przebrzmiałe wczoraj zawężone do granic twardego kołnierzyka od koszuli od zawsze do nigdy rozhuśtałam nasze obawy aż do zawrotów głowy nie ulepię myśli szare komórki są takie nieplastyczne
Katarzyna Leoniewska Opublikowano 7 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2009 Druga i przedostatnia strofa mnie urzeka, reszta mniej... :)
teresa943 Opublikowano 9 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Beatko, sorry, ale nie mogłam sobie odmówić zamieszania :) obejmę życzeniem cień profil bardziej podatny na kompromis choć grymas rysuje zdziwienie dłonie obejmują wczoraj zawężone do granic od zawsze do nigdy rozhuśtałam nasze obawy aż do zawrotów głowy nie ulepię myśli szare komórki są takie nieplastyczne oczywiście to tylko moje "widzimię" :) cieplutkie pozdrowki wrześniowe - Krysia
Rekomendowane odpowiedzi