Kornelia Zawrzykraj Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 pochodzę z tamtego świata delikatnie rozbujanych myśli ciepłych dotyków właściwie skierowanych energii bez zadumy oplatają drogi kroków niezamieszkałych argumentów obliczanych na szybki efekt przyszłam … bez tysięcy sposobów postrzegania danej prawdy widzę więcej niż chcesz dostrzec
teraa Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 po jednym określeniu za dużo... radziłabym ukrucić... bo to bardzo ciekawy wiersz.... Tera
Dotyk Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 widzę więcej pochodzę z tamtego świata myśli ciepłych rozbujanych delikatnie dotyków energii właściwie skierowanych bez zadumy oplatają drogę krokom niezamieszkałych argumentów obliczanych na szybki efekt przyszłam bez tysięcy sposobów tropienia każdej prawdy widzę więcej niż chcesz
Dotyk Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Przepraszam - tak to zobaczyłam moze się mylę. pozdrawiam ciepło - Mirka
Kornelia Zawrzykraj Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję Tero Ukracałam bardzo piętrzące myśli ... pewnie jeszcze za dużo z fal pozostało ;)
Kornelia Zawrzykraj Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :) komisja po naradzie orzekła: nasz juhasie, chyba rzeczywiście lepiej ty trzodę chlewną pasiesz ... idę zatem na pastwisko ;) bardzo mi się spodobało – szczególnie: "przyszłam bez tysięcy sposobów tropienia każdej prawdy" zmieniło znaczenie, zupełnie nowa prawda :) Dziękuję Mirko pozdrawiam pluszowo
Gość Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 bardzo mi się podoba :-)....pozdrawiam
Anastazja Majewska Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Mi również bardzo się podoba ten wiersz- jest taki inny i właśnie ta inność mi imponuje. Pozdrawiam
Luthien_Alcarin Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 wiersz ciekawy, ma w sobie to "coś" nawet dokłądnie nie wiem co w nim przyciąga czytelnika, ale ze w pewien sposob przyciaga to pewne Pozdrawiam Agata
Catalina Acosta Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Ja bym nie skracała. Rozbudowanie sprawiło, że czytając się rozleniwiłam... Zwłaszcza tymi rozbujanymi myślami. ;) Cmok, Cat
Jana Niechciał Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Podoba mi się ten wiersz taki jaki jest. Tak czułaś, tak napisałaś i wyszło bardzo -pieknie. Pozdrawiam
Kornelia Zawrzykraj Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Marcinie, Anastazjo, Luthien, Catalinko, Jano ogromny uśmiech radosny :))) Pluszowo pozdrawiam i dziękuję
Rekomendowane odpowiedzi