emil_grabicz Opublikowano 4 Września 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2009 ustami szukasz mnie po twarzy zamiatasz rzęsą resztki snu dłonie witają uśmiech z marzeń pomiędzy nami brak już tchu czuję jak wspinasz się nade mną malujesz słowem w kształcie ust przenikasz myślą prosto w sedno dotykasz ciałem w nagi puls i rwie przed siebie rączy rydwan wzbijając w niebo triumfu wici my już bez siebie nie umiemy ani oddychać ani żyć
Fly Elika Opublikowano 4 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2009 wow...wyczuwam tu za chwilę nalocik i sabat Czarownic ...:))) ale erhotycznie i lirycznie ... Emilu, to twoje autorstwo ? piękny ... wiersz
Jan Neck Opublikowano 4 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ładny erotyk. Dziękuję sobie, że tu zajrzałem, a Tobie, że dałeś mi taką możliwość. :D Pozdrawiam.
emil_grabicz Opublikowano 4 Września 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2009 Hm, niekoniecznie, jak czarownice mają sabat, to żadna siła ich tutaj nie sprowadzi... hahaha Fly, co to oznacza "erhotycznie"? Czy to chodzi o temat deszczowy Vangelisa z filmu "the year of living dangerously"? Czy może "erotyczny"? Och! Czekaj Ty nocny erotyczny nicponiu(mam się zaśmiać, czy nie?) Jednak się zaśmieję... hahaha , wiem, że nie lubisz, ale ja lubię, jak nie lubisz. :) Dziękuję za czytanko i kilka zdanek. :) I w końcu nie wiem, pytając czy sam pisałem, masz na myśli komplement, czy chałę? hahaha Aleś tajemniczo-dwuznaczna, Eliko. :)
emil_grabicz Opublikowano 4 Września 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2009 Janie Neck, dziękuję, że zajrzałeś. Dla mnie zaszczytem jest każda wizyta. Nawet tylko czytanie. Cieszę się, że coś tutaj znalazłeś dla siebie. Dzięki i pozdrawiam :)
HAYQ Opublikowano 4 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ... i ? ;) tak się zastanawiam Emilu prowokacja to jaka, cy co? Pozdrawiam.
emil_grabicz Opublikowano 4 Września 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2009 U mnie prowokacja? Ja jestem urodzonym skandalistą, HAYQ. Omijam płycizny i od razu na głęboką wodę... hahaha. Dzięki, że wpadłeś. Tajemniczy ale bystry, jak zwykle. Pozdrawiam :)
Anna_Para Opublikowano 4 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2009 Tak się mówi o miłości zmysłowej! I jak mam teraz usnąć? Pięknie, jak mówiłam pod świntuszącą twą prozą, Emilu! Lirycznie, czule...wymiękam! Paraanna
emil_grabicz Opublikowano 4 Września 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2009 Anno, nie siedź długo w parze, bo się zmacerujesz do reszty i wymiękniesz... Anna, pachnąca parą... chętnie wściubiłbym nosek do takiej łaźni... hahaha :)
Fly Elika Opublikowano 5 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To samo co erotycznie ... skandalisto Emilu Piękny wiersz ... I najważniejsze, że już ktoś wziął coś dla siebie...i z parą i oczywiście
teresa943 Opublikowano 5 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2009 hahaha...Emilu, już maluję wyobraźnią ten obrazek...jak nic igraszki zapachniały współczesną Naną i wszystkim naraz...czy to "aby nie podpucha na baby"...z domieszką ...i? swoją drogą przyjemnie poczytać :):) serdecznie pozdrawiam Emilu :-) Krysia
Anna_Para Opublikowano 5 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2009 Wiesz co? "Zmacerujesz do reszty" jest sugestią, żem już nadmacerowana!!!Oj Ty, Ty! A wiersz cudny, czy podpucha czy nie:) Martwię się tylko o tę domieszkę, co Krysia mówi...Pozdrawiam, Paraanna
marti krűger Opublikowano 5 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2009 oj, długo już nie czytałem tak kunsztownej liryki... aż się młode lata przypominają :)
Almare Opublikowano 5 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2009 tak chciał poeta a będzie jak rożne się wiją ścieżki w nas ludzie na grani przecież żyją cięci ostrzem jakim jest czas ...i tak, refleksyjnie przybyłem, przywitać Emila, znanego rymofila.:))))
BARBARA_JANAS Opublikowano 5 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2009 ...a Pawlikowska pisała, że można żyć bez powietrza... miło czasem się oderwać i skosztować rymu...Pozdrawiam...
emil_grabicz Opublikowano 5 Września 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Września 2009 Basiu, jak chcesz, to potrafisz być cieplutka... Trzeba Ci podstawić odpowiednią partyturę i... serce wali a dusza, aż jęczy... hihihi Dziękuję Ci za wizytkę :) Wszystko zrozumieć, to wszystko przebaczyć :)
Bernadetta1 Opublikowano 5 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2009 ja sie tez na moment zanurzę w Twoim wierszu Emilu:)...w zamysleniu...miło u Ciebie:)pozdrawiam
emil_grabicz Opublikowano 5 Września 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Września 2009 Pełne zanurzenie? Czyżby niecierpliwość serca? Dziękuję za zamoczenie duszy w przepastnym świecie zmysłów. Pozdrawiam i niech żyje drobna różnica płci... hahaha :)
Bernadetta1 Opublikowano 5 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. na całe szczęście wiersze są jednej płci;)...chociaż kto wie...:)dobranoc Emilu nocny Marku:)
Pan_Biały Opublikowano 6 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2009 rozsmakował się pan w tym wierszu na dobre. kobitki szaleją, więc sukces przesądzony. udaje się się ciągle panu G. uwodzić damską stronę portalu. Chłopy tylko przyklaskują z zazdrości. pozdrowienia
Rekomendowane odpowiedzi