Leszek_Nord Opublikowano 3 Września 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Września 2009 idę ścieżką dzikich reniferów nie kusi mnie lot wrzaskliwych gęsi ani drapieżny skok polarnego niedźwiedzia w słonej zatoce wieloryb pasie swoje stado a foki trzymają straże lodowiec ociężale cieli się w morze morsy przecinkami dzielą linię brzegu nad głową mewy zaklinają swoje kręgi nikt tu nie jest samotny tylko człowiek
teresa943 Opublikowano 3 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2009 cosik mi tu "pachnie" drugim dnem, ale domysly pozostawię sobie :)nikt tu nie jest samotny tylko człowiek na "wyspie ork" (metaforyczna wysepka :):) pozdrawiam serdecznie :-) Krysia
adam_bubak Opublikowano 3 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. w sumie niezłe, troszkę za dużo opisowości - wyrzucilbym te foki goniące dorsze - bo sprawia wrażenie wypełniacza pozdrawiam
Leszek_Nord Opublikowano 3 Września 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Września 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Krysiu, dzięki. Tak sobie zanurkowałem;). Pozdrawiam. Leszek
Leszek_Nord Opublikowano 3 Września 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Września 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. w sumie niezłe, troszkę za dużo opisowości - wyrzucilbym te foki goniące dorsze - bo sprawia wrażenie wypełniacza pozdrawiam Racja, męczyły mnie te foki, zmieniałem kilka razy ale ciągle jeszcze nie tak. Dzięki. Pozdrawiam. Leszek
ula Opublikowano 3 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2009 świetne ostatnie dwie całostki, oryginalne tło, niepotrzebne dorsze pozdrawiam, Ula ;)
Leszek_Nord Opublikowano 3 Września 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Września 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję Ula ślicznie, szprotki też nie mogą być? ;)Pozdrawiam. Leszek
Judyt Opublikowano 3 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2009 eee..nie prawda, a poza tym dlaczgo wciąż mało spokoju jak wyżej, w poezji Adama,hmm.. J. płoniaście
ula Opublikowano 3 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję Ula ślicznie, szprotki też nie mogą być? ;)Pozdrawiam. Leszek to podchwytliwe pytanie? ;)) dobrej nocy :)
Leszek_Nord Opublikowano 3 Września 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Września 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję Ula ślicznie, szprotki też nie mogą być? ;)Pozdrawiam. Leszek to podchwytliwe pytanie? ;)) dobrej nocy :) Poważnie to pójdę w tundrę, póki jeszcze słońce świeci i nie zawiało, tam przychodzą mi najlepsze rozwiązania wszystkich problemów. Łaszą się do rąk. Dobranoc:)
Leszek_Nord Opublikowano 3 Września 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Września 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nieprawda, że samotny? Poezja Adama rzeczywiście wyśmienita. Jednak w tym tłumie, który opisuje Adam "samotność płynie całymi rzekami". Pozdrawiam. Leszek
Jan Neck Opublikowano 4 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2009 Faktycznie, ładne otwarcie, pointa, że ciary idą, ale środka nieco za dużo. Pozdrawiam.
Judyt Opublikowano 4 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nieprawda, że samotny? Poezja Adama rzeczywiście wyśmienita. Jednak w tym tłumie, który opisuje Adam "samotność płynie całymi rzekami". Pozdrawiam. Leszek tak- nieprawda, że samotny. Adam faktycznie tak to zdaje się umuje, podobnie jak Pan tutaj, Panie Leszku, nikt nie jest samotny, nawet bezdomny. Takie jest moje zdanie, chyba że ktoś nie ma wiary, to wtedy tak pisze jak pisze...J. płoniaście ( samotność w tłumie może być roztłumiona trzeba tylko też wyciągać rękę, bo czasem może ta samotność owa być bardzo niewyraźna)
HAYQ Opublikowano 4 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2009 ale takiej samotności czasem potrzeba. Ciekawy obrazek, pozdrawiam
Leszek_Nord Opublikowano 4 Września 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki, popracuję jeszcze nad tym ale muszę nabrać dystansu. Pozdrawiam. Leszek
Leszek_Nord Opublikowano 4 Września 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nieprawda, że samotny? Poezja Adama rzeczywiście wyśmienita. Jednak w tym tłumie, który opisuje Adam "samotność płynie całymi rzekami". Pozdrawiam. Leszek tak- nieprawda, że samotny. Adam faktycznie tak to zdaje się umuje, podobnie jak Pan tutaj, Panie Leszku, nikt nie jest samotny, nawet bezdomny. Takie jest moje zdanie, chyba że ktoś nie ma wiary, to wtedy tak pisze jak pisze...J. płoniaście ( samotność w tłumie może być roztłumiona trzeba tylko też wyciągać rękę, bo czasem może ta samotność owa być bardzo niewyraźna) Być może ale może też być samotność z wyboru, jako stan pewnego rodzaju samoświadomości. Stan dość smutny, przyznaję. Pozdrawiam. Leszek
Leszek_Nord Opublikowano 4 Września 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki, rzeczywiście czasem potrzeba, choćby odejść na chwilę, na bok, wyciszyć się. Pozdrawiam. Leszek
Rekomendowane odpowiedzi