Krzysztof Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 patrzę w szczere oczy gorące i widzę w źrenicach głębokich iskrę duszy łagodnie lśniącą - czarują mnie oczy szerokie chcę być obok patrzeć ci w oczy omijając ból codzienności chcę kochać je w dzień i w nocy kochać w smutku i radości tymbardziej jeśli łzy je zmoczą - chcę życie poświęcić twym oczom
Emilia Zone Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 hmm.. przykro mi, ale nie podoba mi się kompletnie za dużo powtórzeń, za mało tajemnicy, niedopowiedzenia zbyt dosłowne w przedostatnim wersie "tym bardziej" chyba powinno być niestety pozdrawiam Emilka
Czaruś Mućka Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 To się nadaje do recytacji przy świecach. Trzyma Pan damę za rękę, patrzy jej w oczy ("Twoje oczy"), a ona wzdycha itp. Ale do publikacji nie nadaje się w żadnym wypadku. Zemdliło mnie kompletnie. Czaruś
Anastazja Majewska Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 W pzeciwieństwie do moich przedmówców mi Pana wiersz bardzo się podoba. Jest taki zwyczajny i właśnie ta zwyczajność mi imponuje. Czytając Pański utwór poczułam jak szybciej bije mi serce, a oczom chce się płakać. Gratuluje, naprawdę gratuluję napisania takiego utworu. Pozdrawaim, Ana.
Krzysztof Opublikowano 14 Października 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Października 2004 Zwyczajnosc musi byc w wierszach.
Rekomendowane odpowiedzi