Mr._Żubr Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2009 z dnia na dzień dzieje się zdumienie mój porządek świata legnie w moim domu na fotelu a teraz błagam wypierdalaj Monkinie 30 sierpnia 2009
Judyt Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2009 straszny bełkot..uszanowanie dla Autora, dla wiersza- nie, że trudności w domu, rodzinnym? ale że jest tak,że nie da się wytrzymać , zmieniaj, J. płoniaście
kasiaballou Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. z dnia na dzień dzieje się zdumienie mój porządek świata legł w domu na fotelu a teraz błagam wypierdalaj pierwszy dwuwers ładny - taki wojtyłowy trochę. całość... emocje - ale trzeba czasem odreagować, więc może lepiej tak - nie oceniam emocji, ale wielkie pisanie, to to nie jest - chwila zaledwie. za_mojowałeś i u_domowiłeś za bardzo - kiedy czytam, z tytułem włącznie, jako część integralną mini - przeszkadza takie nagromadzenie. a tytuł bym wymieniła, może "hiroszima" wystarczy? - uśmiechu :) kasia.
BARBARA_JANAS Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ale rozpierducha u ciebie...;O
Mr._Żubr Opublikowano 4 Września 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2009 Przepraszam, poprawię.
Rekomendowane odpowiedzi