ula Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2009 dzień za kurtyną dymu z papierosa siedzimy naprzeciwko nasze dłonie splecione w chałkę nie czekam na żadne słowo nigdy nie wiem czy będzie słodsze czy bardziej twarde jak kawałek jabłka podobno lepiej tylko patrzeć żeby wiedzieć co myśli kobieta
ula Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2009 do tej pory nie odważyłam się zamieścić czegokolwiek na forum poezji współczesnej, chociaż jestem na zielonej stronie ponad 3 lata mam nadzieję, że nie zostanę z powrotem brutalnie zdegradowana :)
Marcin Katulski Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To mi się podoba. Za to puenta już ograna. Pozdrawiam.
kasiaballou Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. zdegradowana? do? cóż to za określenie? i teraz czujesz się już... nobilitowana? :D! to gratuluję i msz jesteś we właściwym miejscu, a nawet wykazujesz właściwą postawę - ale jak widać, 3 lata, do czasem za mało, skoro umieściłaś taki komentarz. wiersz słaby, stek oczywistości, czyli może tu spokojnie zostać... ;) powodzenia kasia.
Marcin Katulski Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. zdegradowana? do? cóż to za określenie? i teraz czujesz się już... nobilitowana? :D! to gratuluję i msz jesteś we właściwym miejscu, a nawet wykazujesz właściwą postawę - ale jak widać, 3 lata, do czasem za mało, skoro umieściłaś taki komentarz. wiersz słaby, stek oczywistości, czyli może tu spokojnie zostać... ;) powodzenia kasia. Kasiu, cóż za uszczypliwość w stosunku do reszty publikujących. :)
kasiaballou Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. zdegradowana? do? cóż to za określenie? i teraz czujesz się już... nobilitowana? :D! to gratuluję i msz jesteś we właściwym miejscu, a nawet wykazujesz właściwą postawę - ale jak widać, 3 lata, do czasem za mało, skoro umieściłaś taki komentarz. wiersz słaby, stek oczywistości, czyli może tu spokojnie zostać... ;) powodzenia kasia. Kasiu, cóż za uszczypliwość w stosunku do reszty publikujących. :) nie stosunkuję się z tu publikującymi czytam wiersze i "wiersze" :)
ula Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. zdegradowana? do? cóż to za określenie? i teraz czujesz się już... nobilitowana? :D! to gratuluję i msz jesteś we właściwym miejscu, a nawet wykazujesz właściwą postawę - ale jak widać, 3 lata, do czasem za mało, skoro umieściłaś taki komentarz. wiersz słaby, stek oczywistości, czyli może tu spokojnie zostać... ;) powodzenia kasia. eh, umownie wyższy poziom znaczy chyba wyższy zgryźliwości dzięki za zatrzymanie się i uświadomienie
Marcin Katulski Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Kasiu, cóż za uszczypliwość w stosunku do reszty publikujących. :) nie stosunkuję się z tu publikującymi czytam wiersze i "wiersze" :) Kasiu, rozumiem, że skupiasz się tutaj na poezji . Lecz napisanie, tak ogólnikowo może być kontrowersyjne. ;)
kasiaballou Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nie stosunkuję się z tu publikującymi czytam wiersze i "wiersze" :) Kasiu, rozumiem, że skupiasz się tutaj na poezji . Lecz napisanie, tak ogólnikowo może być kontrowersyjne. ;) być może nie odpowiadam za Twoje kontrowersyjne skojarzenia :)
Marcin Katulski Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Kasiu, rozumiem, że skupiasz się tutaj na poezji . Lecz napisanie, tak ogólnikowo może być kontrowersyjne. ;) być może nie odpowiadam za Twoje kontrowersyjne skojarzenia :) Sam nie chce za nie odpowiadać. Niektórzy nawet nazywają to lekkim zboczeniem. ;)
Mirosław_Dębogórski Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Mój ulubiony. Piękny. Ta chałka zachwyca. Pozdrawiam bardzo serdecznie.
kasiaballou Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. być może nie odpowiadam za Twoje kontrowersyjne skojarzenia :) Sam nie chce za nie odpowiadać. Niektórzy nawet nazywają to lekkim zboczeniem. ;) nie interesują mnie Twoje preferencje, Marcinie ;)
Marcin Katulski Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Sam nie chce za nie odpowiadać. Niektórzy nawet nazywają to lekkim zboczeniem. ;) nie interesują mnie Twoje preferencje, Marcinie ;) Artystyczne. Jesteśmy na forum, więc rozmawiamy o poezji, Kasiu. ;)
kasiaballou Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nie interesują mnie Twoje preferencje, Marcinie ;) Artystyczne. Jesteśmy na forum, więc rozmawiamy o poezji, Kasiu. ;) a to nie rozmawialiśmy o poezji? ja tylko o niej - za Twoją interpretację nie odpowiadam ;)
Marcin Katulski Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Artystyczne. Jesteśmy na forum, więc rozmawiamy o poezji, Kasiu. ;) a to nie rozmawialiśmy o poezji? ja tylko o niej - za Twoją interpretację nie odpowiadam ;) No to teraz tym bardziej mnie zasmuciłaś, że nie obchodzą Ciebie moje preferencje. 'Moją' interpretację, z przebitym uchem, ale bym przeżył. =)
kasiaballou Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a to nie rozmawialiśmy o poezji? ja tylko o niej - za Twoją interpretację nie odpowiadam ;) No to teraz tym bardziej mnie zasmuciłaś, że nie obchodzą Ciebie moje preferencje. 'Moją' interpretację, z przebitym uchem, ale bym przeżył. =) nie chciałam Cię zasmucić, a tym bardziej okaleczyć. uśmiechy :) :) :)
LadyC Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Do komentarza pod spodem się nie odniosę, wolę pominąć milczeniem A wiersz - niestety - słaby Puenta za słaba, niemrawa jak cała reszta. Jeśli chce się napisać dobry wiersz trzeba odejść od oczywistości. Pozdrawiam PS Pisz. Nie przejmuj się, ze raz coś nie wyszło.
BARBARA_JANAS Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Niedobre to jest... co to plaga splecionych rąk czy cuś...? Pozdrawiam...
Mirosław_Dębogórski Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Niedobre to jest... co to plaga splecionych rąk czy cuś...? Pozdrawiam... Masz w głowie pierze i piach. Twoje wiersze nie czynią w tobie autorytetu do takich jednoznacznych ocen -nie są wybitne. Troszkę pokorniej.
Mirosław_Dębogórski Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Do komentarza pod spodem się nie odniosę, wolę pominąć milczeniem A wiersz - niestety - słaby Puenta za słaba, niemrawa jak cała reszta. Jeśli chce się napisać dobry wiersz trzeba odejść od oczywistości. Pozdrawiam PS Pisz. Nie przejmuj się, ze raz coś nie wyszło. Pointa bardzo wymowna i wyrazista- wielkością wiersza jego skromność
Rekomendowane odpowiedzi