teresa943 Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2009 tajemne poszeptywania u stóp zadumanych skał gdy oranżowa kula chyli się ku zachodowi maestro zauroczony kierową aurą przy wtórze cykad w metrum trzy czwarte trenuje krok po kroku sekretny taniec z lady pod okiem smreków błogość angielskiego walca
Judyt Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2009 hmm..przeczytałam Teres, ale nie czuję atmosfery wiersza,J.
kasiaballou Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2009 czytałam, Krysiu i biegnę - doładowana ;) miłego wieczoru kasia :)
teresa943 Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. wiem Judyt, ale czasami ...ech, jak to w życiu, bywa różnie... dziękuję za przeczytanie serdecznie pozdrawiam :-)
teresa943 Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. fajnie, że chociaż w locie przeczytałaś, tylko...chyba "doładowana" z przymrużeniem oka? dziękuję wzajemnie uroczego wieczoru Kasiu :-) Krysia
Judyt Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. wiem Judyt, ale czasami ...ech, jak to w życiu, bywa różnie... dziękuję za przeczytanie serdecznie pozdrawiam :-) no wiem..może poczuję jak sama zatańczę.. (: J. ale i tak dobrze trzymasz ton, wzajemnie..
Zbyszek_Dwa Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Sentymentalny ale fajny obraz mozna pomarzyć lub coś zainspirować:) Miłego wieczoru Krysiu:)
Bernadetta1 Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2009 ja zawsze czuje klimat Twoich wierszy...sa delikatne, kobiece i nostalgiczne:)pozdrowki:)
teresa943 Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. wiem Judyt, ale czasami ...ech, jak to w życiu, bywa różnie... dziękuję za przeczytanie serdecznie pozdrawiam :-) no wiem..może poczuję jak sama zatańczę.. (: J. ale i tak dobrze trzymasz ton, wzajemnie.. Judytko, angielski walc jest pięknym tańcem i w nim można wypowidzieć wiele; Czy dobrze trzymam ton? Staram się :):) słonecznie pozdrawiam :-)
teresa943 Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Hmm...uczuciowość jest sentymentalna, więc stąd takie obrazy, które prawdę mówiąc...niekoniecznie muszą być jedynie marzeniami, można np. zainspirować takową wieczornicę w realu (to już w gestii każdego indywidualnie) i zatańczyć angielskiego na trzy czwarte z damą kierową :):):) Dziękuję Zbyszku. Serdecznie pozdrawiam :-) Krysia
teresa943 Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. wypada, coby takie były, wszak jestem kobietą i do tego ciutkę sentymentalną :) cieszę się ogromnie, że czujesz klimę :) cmokam z dubeltówki :))))))))))) miłego dnia Beatko :-) Krysia
Rekomendowane odpowiedzi