Bernadetta1 Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2009 przydymiona kula rzuca powłóczyste spojrzenia podobno to samo światło choć mniej egzaltacji gałęzie nieskore do flirtu skurczony cień nawleka na nitkę żołędzie kiedy stara ławka trzeszczy roztargnieniem od drzewa do drzewa mgła zaplątana w złocistolistne koronki dojrzewa pajęczą nicią szytego serdaka załóż już chłodniej do wieczora liście wyścielą drogę niejednym stopom
ula Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2009 hm.. chyba dość szybko musi zbliżać się ulubiona pora roku poetów, skoro tylu z nich już kusi tematyka jesienna ;)) podoba mi się! chociaż trzeba coś zrobić z babim latem, wydaje mi się, że to już troszku zbyt oklepany termin..
Bernadetta1 Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzieki Ula:)...cosik zrobimy z babim:)pozdr.
Judyt Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2009 fajno Bernadetto, od razu przed oczyma wije sie obraz prześwitujących promeni przez kolorowe liście jesienne z drzew ulatujące na wietrzyku, obrazowo w oczach czytającego z subtelnością, J. (: płoniaście myk!
Bernadetta1 Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. czesc Judytko:) no juz jesienny ten obrazek kurcze;)...lato prawie mineło:)pozdrowki
teresa943 Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2009 jak zwykle ...pod urokiem, tym razem zbliżającej się jesieni; miło przysiąść na starej ławce w Twoim ogródku i nizać żołędzie na nitkę :) serdecznie i ciepło - Krysia
Bernadetta1 Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzieki Krysiu:)jesien tuż tuż... a mnie tak szkoda lata;)cmok::::::)
Rekomendowane odpowiedzi