Krzysztof_Kurc Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2009 to żałoba na czarnej chuście ślady popiołu światła strumienie czy już zakończone wybrani wiedzą gdzie szukać bliższa z każdym krokiem obejmuje stopy rosą
teresa943 Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2009 no i przed nocą zamyśliłam się, ale "wybrani widzą gdzie szukać" i pointa bardzo do mnie przemawia:) serdeczności Krzyśku - Krysia
Magda_Tara Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2009 oooooooo, jaki piękny powrót :))
Mirosław_Dębogórski Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Fajnie tak o nocy przeczytać. Od razu inaczej ta prawdziwa. Przyłączam zię do zachwytów Dziewcząt. Miłego...
Krzysztof_Kurc Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jak zwykle można spodziewać się od Ciebie trafnej podpowiedzi. Pozdrawiam Krzysiek
Krzysztof_Kurc Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Trochę przedwczesny ten powrót, miało być dłużej nadmorsko. Życie weryfikuje róóóóóżne plany. Krzysiek
Krzysztof_Kurc Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki Mirosławie. Pozdrawiam Krzysiek
Judyt Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2009 no,..tu fajno ująłeś w puenice, trochę straszno...uu J. (: płoniaście myk
Krzysztof_Kurc Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Krople rosy są bliższe od kropel gwiazd, choć tak samo chłodne. Pozdrawiam Krzysiek
BARBARA_JANAS Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ...a to już ciekawe...Trochę sobie pokombinuję...takie zboczenie...wybacz... Na początek "to żałoba"- "zbyt nachalne" na czarnej chuście ślady popiołu światła czy już zakończone wybrani wiedzą gdzie szukać bliższa z każdym krokiem obejmuje stopy rosą No... mi się bardzo dobrze teraz pływa...:)) Pozdrawiam...
Krzysztof_Kurc Opublikowano 2 Września 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Września 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ...a to już ciekawe...Trochę sobie pokombinuję...takie zboczenie...wybacz... Na początek "to żałoba"- "zbyt nachalne" na czarnej chuście ślady popiołu światła czy już zakończone wybrani wiedzą gdzie szukać bliższa z każdym krokiem obejmuje stopy rosą No... mi się bardzo dobrze teraz pływa...:)) Pozdrawiam... Dzięki Barbaro że Ci się chciało i za "ciekawe". Pozdrawiam Krzysiek
Rekomendowane odpowiedzi