Katarzyna Leoniewska Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2009 wcisnęłam się pomiędzy środki a dokończenia już prawie brzmię jak Chloe po kolejnej nieprzespanej (należy wymawiać z akcentem na upał i fiolet) tak to prawda gdy opowiadam że nie mam nic oprócz tego co niespisywalne i nietłukącego kubka z kawą do połowy dnia od połowy zamieniam nas we wrony pokazuję jak rozbierać się ze skrzydeł nagie pozostawiam litery wybiegam poza zakończenie rozpalona wielokropkiem rozmyślona z imienia nazwij to jak chcesz _______ *inspirowane książką: Charles Baxter, Nazwij to ucztą miłości ;)
Mirosław_Dębogórski Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Nic nie rozumiem ale bardzo kobiece słowa i klimaty. Miłego...
Katarzyna Leoniewska Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Że aż "nic" to się nie spodziewałam ;)
ula Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2009 przeczytałam i moja interpretacja przebiega dość wielotorowo :D peelka wydaje się być dumna z posiadania uczuć marzeń, czyżby myślała, że niespisywalne - znaczy trwałe? prawie tak jak z kubkiem, dmucha na zimne.. jednak nie sypia dzięki tej przezorności lepiej jest kobieca, podoba mi się rozpalenie wielokropkiem.. ale wciąż stara się być silna, heroiczna jeszcze się wczytuję, pozdrawiam :)
Katarzyna Leoniewska Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Myślę, że interpretatorka dość dobrze wczuła się w podświadomość peelki ;)
Rekomendowane odpowiedzi