teresa943 Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2009 niedługo lato spakuje chlebak opustoszeje przystań na piasku podmuch zatrze ślady na zarumienionej twarzy kropelki wieczornej bryzy w upale szalonej nocy drżenie pod dotykiem zaowocuje jeszcze raz zanim wstanie świt skonsumujmy
Pomarańcza Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Jakże adekwatny do obecnej daty wiersz. Wprawdzie nie zachwyca, ale czyta się go naprawdę miło. Z lekkim rozżaleniem pierwszą strofę, drugą - hm, ze zrozumieniem? Chyba i tak nie przyjdzie mi w tej chwili nic lepszego do głowy, więc niech zostanie. Ciekawe spojrzenie na sytuację i całkiem trafiony tytuł. Czuję jakby coś w rodzaju pośpiechu, by zrobić jak najwięcej zanim słońce ostatecznie uda się na zasłużony odpoczynek. Pozdrawiam :)
cammomille Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Nie przegadany, podoba mi się, ... miły temat zadałaś... jeszcze letnią wieczorową porą wieczornie :)
Anna_Para Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Ach, ta Twoja lekkość pisania!Gdybym była chłopcem??? Pozdrawiam, Para
teresa943 Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witam Pomarańczę! Trafne odczucia i ciepły komentarz, to cieszy. Dziękuję :):) Serdecznie pozdrawiam - Krysia
teresa943 Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. hmm..."miły temat"...myślę, że zawsze aktualny, a szczególnie wieczorową porą, gdy świadomość, że "lato" się kończy :) serdecznie pozdrawiam :-) Krysia
teresa943 Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ech, Anno...a może pod kobiecym imieniem ukrywa się chłopiec? Zaciekawiasz :):):) Dziękuję. Cieplutko pozdrawiam :-) Krysia (płeć żeńska na 100%) :)
zielonooka kotka Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2009 e tam, prawdziwe lato nigdy się nie kończy, pozdramiauuu.
Mirosław_Dębogórski Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Mi się jak zwykle wszystko z jednym kojarzy. Konsumpcja też. Miły wierszyk. Miłego...
teresa943 Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a może to akurat nie było prawdziwe? albo musi ustąpić miejsca nastepnej porze? dziękuję zielonooka :) serdecznie pozdrawiam :-)
teresa943 Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. hehe... głodnemu chleb na myśli :):) dziękuję serdecznie pozdrawiam :-) Krysia
Krzysztof_Kurc Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Skonsumowałem, i koniec wakacji, i wiersz. Ze smakiem jak zwykle. Pozdrawiam Krzysiek
teresa943 Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Cieszę się, że smkowały wakacje i... wiersz :) Dziękuję. Serdecznie pozdrawiam :-) Krysia
Rekomendowane odpowiedzi