Sebastian_Pietrzak Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2009 I cienie bolą uciskają w starym schorowanym pokoju siedmioletnia Felicja ma jeszcze coś do zrobienia podaj chusteczkę lub zdarty materiał niech uniesie jej oczy w nieznane musisz odejść zanim się zarazisz widzę śniących ludzi za szklaną ścianą nie chcę wcale tego mówić lecz czy obudzą się zanim przyjdzie burzyć dzień II więc jak już zbudowałeś te schody pozwól mi się wspiąć na szczyt odwagi położyłeś kiedyś dłonie unikając każdego słowa nie znałam swojej roli ani jej końca III powtarzając połowiczne sentencje obawiam się że już nikogo nie ma w powietrzu nikt już nie przesiewa mojego oddechu jest jeszcze kilka fotografii na parapecie
H.Lecter Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Niezły tekst w nieco niezgrabnym i mętnawym " opakowaniu ".
Bernadetta1 Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2009 nie wiem po co zaznaczenie tych czesci- chyba nie jest konieczne?...pozdr.
HAYQ Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Świetny tekst, świetny rytm, wyczucie, klimat. Połknięte zazdrośnie :) Pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi