Bernadetta1 Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2009 w kącie umilkł fortepian snując domysły w milczeniu zawsze graliśmy na czarnych i białych jakby nie znając innych barw malowałes ciszę kontrastem teraz stare nuty szukają nastroju na cztery ręce dwie nie pomogą klawiszom wyjść z depresji nie słyszę kroków nawet cień odwraca sie do mnie plecami
Marcin Katulski Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Droga autorko, jak mam to rozumieć? I oczywiście- malowałeś, hihi.
Bernadetta1 Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Droga autorko, jak mam to rozumieć? I oczywiście- malowałeś, hihi. chodzi o kolory klawiszy fortepianu...cisza malowana muzyka drogi Marcinie:)pozdr.
Przemysł Ś-wiersz-cz Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Wprost brakuje mi słów. Gratuluję niezwykle udanego wiersza. Sądzę, że czas podbić nim "wyższe" rejony forum. :) Pozdrawiam - koncertowo!
Marcin Katulski Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Droga autorko, jak mam to rozumieć? I oczywiście- malowałeś, hihi. chodzi o kolory klawiszy fortepianu...cisza malowana muzyka drogi Marcinie:)pozdr. O, podoba mi się.
teresa943 Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2009 nie słyszę kroków nawet cień odwraca sie do mnie plecami akurat na tę porę dla mnie...ładny, melancholijny wiersz; podabasie to granie :) dobrej nocy Beatko :-) Krysia
adolf Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2009 cieakwie, co byś powiedziała na wersję minimalistyczną :))) umilkł fortepian snując domysły graliśmy na czarnych i białych nie znając innych barw malując ciszę kontrastem teraz stare nuty szukają nastroju na cztery ręce dwie nie pomogą klawiszom wyjść z depresji nie słyszę kroków nawet cień odwraca sie plecami
Bernadetta1 Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzieki Swierszczyku:) miło mi:) pozdr. Beata
Bernadetta1 Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. chodzi o kolory klawiszy fortepianu...cisza malowana muzyka drogi Marcinie:)pozdr. O, podoba mi się. :):) przyblizyłam choc troche:)pozdr.
Bernadetta1 Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzieki Krysiu...tak sie miotam miedzy wierszem wierszem rymowanym a białym...chyba potzebuje takiego i takiego pisania;):) cmook:)
Bernadetta1 Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. no Adolf:) nie powiem ladnie go zminimalizowałes...zwlaszcza pierwsza czesc:)pozdr.
Rekomendowane odpowiedzi