zak stanisława Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2009 ryby rekinom kraby ośmiornicom idą wiadomości pocztą pantofelkową i co powiesz na morze bezkresne być może to fale są przyczyną a może zafalowania gdy przypływ odebrał twoje wiadomości w oczekiwaniu doładowania rozlały się brzegi z braku łączności utopią w krainie dziwolągów poddających się falom i w noc i w dzień i tak bez końca cokolwiek chciałbyś na wymiar bezmiar strat na tymczasem koniec rozmowyrozlał się wyświetlacz wymownynietakt HAYQmorze bezkresne żagla nie widać utaplać się w utopiach zbyt wcześnie do wody wejść a w usta nabrać zbyt późno rozlał się wyświetlacz Jacek Suchowiczpoczta pantofelków działa błyskawicznie falujące rzęski odebrały przekaz wodniczki już tętnią fale płyną licznie szlag trafił wyświetlacz cholera znów nietakt
Lena Achmatowicz Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2009 oj, wymowny. cumulonimbus. mnie się podoba. zastanawiałam się nad dwoma słówkami (utopia i wymowny), czy potrzebne. ale to drobiazg. sredecznie pozdrawiam
zak stanisława Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Lenko, witaj, utopię w utopii wymownie zanurzam... dzięki moja kluseczko, spokojnych snów cmook
HAYQ Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2009 morze bezkresne żagla nie widać utaplać się w utopiach zbyt wcześnie do wody wejść a w usta nabrać zbyt późno rozlał się wyświetlacz Ładny wiersz Stasiu, inspirujący. Jak zwykle, jest siła w Twoich wierszach. Pozdrawiam serdecznie.
teresa943 Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2009 hehe...aż nadto wymowny...podobasie kursywa i całość :) serdeczne cmook na dobranoc :))))))
zak stanisława Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzięki HayQ, ładnie to ująłeś:) kłaniam się:)
zak stanisława Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. tereso, ukłony :)
HAYQ Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzięki HayQ, ładnie to ująłeś:) kłaniam się:) o jak miło, Stasiu... pnę się w górę? Ściskam. :) P.S. I tak wiem, że to tylko pąkiel przy bursztynie ;))
zak stanisława Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzięki HayQ, ładnie to ująłeś:) kłaniam się:) o jak miło, Stasiu... pnę się w górę? Ściskam. :) P.S. I tak wiem, że to tylko pąkiel przy bursztynie ;)) hihi, w górę na spód:P
kasiaballou Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2009 a może dać "pocztą pantofelkową"? - będzie adekwatniej. fajny, w duecie jeszcze urokliwiej wyszło :) pozdrówki kasia
zak stanisława Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. mmmm, a wiesz, że masz rację?! cmokameS dames!
Jimmy_Jordan Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. mmmm, a wiesz, że masz rację?! cmokameS dames! ameby rządzą,byłem, poczytałem, poczytałem. zdrówko, Jimmy
Kamertonka Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2009 wymowne i zarazem delikatne to sztuka intensywnie poruszyć nie wywracając poozderko
zak stanisława Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Jimmy, Kamertonko, dzięki za poczytanie i przeczytanie i rzeknięcie conieco :))) pozdrówki
Jacek_Suchowicz Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2009 fajne i inspirujące takie moje myśli: poczta pantofelków działa błyskawicznie falujące rzęski odebrały przekaz wodniczki już tętnią fale płyną licznie szlag trafił wyświetlacz cholera znów nietakt pozdrawiam Jacek
Judyt Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2009 ciekawe P.Stasiu, w koncu nie wszedzie jest łączność J. serdelecznie
zak stanisława Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jacku, dzięki wpiąłeś się wyżej :)))) cmook
Sylwester_Lasota Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Fajnie było poczytać o zatopionej komórce. Mówiąc szczerze, to zanim zacząłem czytać, zastanawiałem się, czy to będzie o telefonie, czy o szopie. A w każdym razie, że wiersz pójdzie w tym kierunku :-). Ale jest dobrze. Te skojarzenia morza z technologią jak najbardziej pasują. Pozdrawiam i do poczytania :-).
zak stanisława Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. wprawdzie nie Sylwester, ale chętnie bym zatańczyła za taki komentrz:p cmook i dzięki
BEa.tUS Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2009 iskrzy opuszkowy tupot rozmowy gonią się jedna za drugą migiem synapsy koralowe koloratury klawiaturowej pantofelku spłyń, rozgilgocz papilarnie wyświetlacz elitarnie słońcem jak nil wylał - i po kawie ;) ale to chyba o lap-stopie wyszło :))
Rekomendowane odpowiedzi