Fly Elika Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2009 poetyka zwieńczonych koron skryła jesiennymi dębów i jarzębin ugrzęzła w pękniętych palmiastych z kolcami moje żółkły tak długo czerwieniały z wilgocią opadały w listopadowym lesie skąd było wiedzieć ktoś na ścieżce zacierał ślady śnieg białą ochronił przed zimnem by przetrwały cały do następnej wiosnykochanie znów smutnieją liście moje
zak stanisława Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2009 czerwieniały z wilgocią opadały w listopadowym lesiestąd było widać ktoś na ścieżce zacierał ślady śnieg białą ochronił przed zimnem by przetrwały cały do następnej wiosny siewidzi, ale tak :)) cmook
Fly Elika Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2009 pogrubiłaś i zmieniłaś wersy, co sugeruje, że ci to nie pasuje stanisławo/ie a co to znaczy?
zak stanisława Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. pogrubiłam to, co chciałabym widzieć :)
Fly Elika Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2009 dlaczego? nie umiem dowidzieć, ale tak to widzę niestety
Fly Elika Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. i z poprawką :)
zak stanisława Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Fly Elika Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2009 tak jak podpowiada sens wersa i właśnie tego ... wiersza, jeśli chodzi o te twoje strzałki :)
teresa943 Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Eliko, sorki, ale podzielam uwagi Stasi, po prostu w zaznaczonych przez nią wersach są dla czytelnika niejasności, ale zrobisz jak zechcesz serdecznie pozdrawiam ;-) Krysia
Fly Elika Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. wyjaśniłam Stanisławo i Krysiu , skoro budziły te wersy niejasności, wydawało mi się że sens łatwy do zrozumienia po prostu z jesieni ... pozdrawiam Was z rannym słońcem
Pan_Biały Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2009 jesienno - zimowe klimaty w lecie, w sumie czemu nie, pomału się zbliżają:). do poczytania pozdrowienia
Fly Elika Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2009 dzięki za czytanie, :) jesień już niedługo, razem z zimą to większa część roku, taka prawda ale mamy jeszcze lato :).pozdrawiam
Franek Kikuta Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Mnie się wiersz podoba, ma swój indywidualny styl. A, że wplata wątpliwosci przez swą innosć? - tak powinno być. To jest Twoja "poetyka jesieni" i jej niedopowiedziane czary. Pozdrawiam serdecznie.
Fly Elika Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Dziękuję za czytanie Franku, Coraz trudniej gdzieś na orgu dostawać za to baty. Miło mi za twoje przeczytanie. Pozdrawiam
Franek Kikuta Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Piszę to co myslę, mogę też się mylić i nie moją intencją jest kogokolwiek obrażać. Uważam, że poezja jest tylko szachami słów, mysli i odczuć. Pozdrawiam.
Fly Elika Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Tak jest :) ? szachami , tak myśli większosc mężczyzn i niewiele kobiet powidzmy po 25 roku życia :)X
Rekomendowane odpowiedzi