Jędrzej Jedliński Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Nie zasłaniaj oczu, nie zdołasz, poruszony dosięgaj ramion, czekają ! Może ramiączko opadnie ku uciesze i staną się motylkowe drżenia, zajaśnieje położona mgła. Skóra kobiety,zielono kwaśny owoc, łaskawy, kiedy nie szczędzisz... Jutro może padać deszcz, parasol zapomniany w szafie nie uchroni, przemokną nadzieje i znowu nie będziesz wiedział, jak wygląda szczęście.
Fly Elika Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2009 dobry wierszyk serdecznie
Jędrzej Jedliński Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2009 dziękuję...
HAYQ Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Podoba mi się. Fragmentami. Dlatego, jeśli miałbym coś zabrać z wiersza, zabrałbym tyle. Pozdrawiam.nie zasłaniaj oczu nie zdołasz poruszony sięgaj ramion czekają może ramiączko opadnie i staną się motylkowe drżenia zajaśnieje skóra kobiety zielono kwaśny owoc kiedy nie szczędzisz łaskawy
teresa943 Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. HAyQ wyeksponował esencję i bardzo mi się podoba, ale i tak ładny wiersz, choć nieco "przegadany" serdecznie pozdrawiam :)
Jędrzej Jedliński Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Wielkie dzięki...dużo zabierasz hihihi
Jędrzej Jedliński Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Mówiąc szczerze ...ja tego przegadania nie dostrzegam...ale niech tam..hihihi takoż pozdrawiam...JJ. HAyQ wyeksponował esencję i bardzo mi się podoba, ale i tak ładny wiersz, choć nieco "przegadany" serdecznie pozdrawiam :)
Nata_Kruk Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Jędrzej, wg mnie nie jest źle... a do ostatnich trzech wersów uśmiecham się, choć niby takie banalne. Pozdrawiam... :)
Rekomendowane odpowiedzi