Maciej_Satkiewicz Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2009 tam nie będzie czasu więc może nie zapomnisz dlatego ufaj że to było ważne jest i trzymaj to mocno ostatecznie razem byliśmy wierni i te zaklęcia pamiętasz prawdziwe nie wiem dokąd idę może coś przegapiłem może świat udaje Boga może to była także nauka śmierci ale to właśnie jest wiara nadzieja pamiętasz? miłość moja droga jeszcze jestem chodźmy
Mirosław_Dębogórski Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ale po drodze może być fajnie i trochę potrwa. Miłego...
czerwone paznokcie Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Pierwsza zwrotka jak dla mnie jest zdecydowanie dosadniejsza, podoba mi się ,) A jedyną małą zmianą byłoby: tam nie będzie czasu więc może nie zapomnisz dlatego ufaj że to było ważne jest i trzymaj to mocno ostatecznie razem byliśmy wierni i te zaklęcia pamiętasz prawdziwe pozdrawiam
Fly Elika Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Jest coś w tym wierszu co podoba mi się serdecznie
Joanna eM Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Jest na czym oko zawiesić Macieju ;) Całość mi się widzi, ale wyprowadza mnie na inny tor, nieco odległy o kilka kroków zaledwie ten ostatni wers: 'miłość moja droga jeszcze jestem chodźmy' może gdyby było: miłość moja droga jeszcze jest chodźmy - bardziej by docierało, przynajmniej do mnie Pozdrawiam
wanesa_ciska Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2009 A mnie jakoś zraziło to jeszcze jestem ,czyli cieszmy sie chwilą może ostatnią ....moze tylko tak sobie pomyślałam ,,,pozdrawiam
teresa943 Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Macieju, wyłowiłam esencję, tak dlla siebie tam nie będzie czasu ufaj że to jest i było ważne trzymaj mocno razem byliśmy wierni zaklęciom pamiętasz były prawdziwe nie wiem dokąd idę czy coś przegapiłem a może świat udaje Boga i to była nauka śmierci ale pamiętasz to właśnie wiara nadzieja i miłość moja droga jeszcze jestem chodźmy Macieju sorki, sporo okroiłam :) podoba mi się przesłanie i spokojny klimat serdecznie pozdrawiam :):)
Rekomendowane odpowiedzi