BEa.tUS Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2009 dla Magdy ;) Czekoladą z różaną nutką jak pomadką znaczę usta i ta kropla na czubku palca - zalotnie słodka czekoladowa unosi nas podłoga i lamperie w drewnie jak pudełko czekoladek pełne deserowe migdałowe orzechowe światło nuci pomarańczą włosy dziwnie moje tańczą wokół palców owijanych chciwie tkliwie rozbrykanych bezszelestna już rozmowa delikatnym pocałunkiem wprost podniebnie się rozpływam gdy mnie czule delektujesz ... miękko przemknął cień po nodze może wąsem beatusa? kątem oka ktoś podgląda ze ścian zerka trójca Wedla w ramie okna zaś Almare poczciwy Almond Kandelabr ze wzruszenia się tli
Magda_Tara Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Kotowi Beatusowi dedykuję, a że nie umiem sama, pożyczyłam sobie od Mistrza :)) "Choć papierków po cukierkach Tu i ówdzie ślad Marzy ci się bombonierka Taka jak ja Niby nic, a jednak zerkasz Jak się dostać do pudełka Odkryć tajemnicę słodką Delikatnie zdjąć złotko Choć papierków po cukierkach Ślad i tam i tu Marzy ci się bombonierka Istny cud Żeby tak nasycić się Ale wciąż w zapasie mieć I rozgryzać tę zagadkę Po ostatnią czekoladkę" (Grzegorz Turnau) Ej!(dawny) 22 Lipca ! :D słodki, czekoladowy, mój! zabieram :))
BEa.tUS Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. to z mojej najukochańszej zabytkowej już czekoladziarni, która pamięta wiele i nadal kusi :) piosenka równie kusząca, zacieram wąsa i zmykam ;))
Pan_Biały Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2009 po przeczytaniu pierwszych dwóch strof zrobiło mi się lekko, błogo wręcz, szkoda że na koniec palców nie oblizałem, czegoś zabrakło.pisać dalej
Nata_Kruk Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Czytając wiersz, od razu przypomniała mi się piosenka do słów Pana Grzegorza T. Cóż... dla szczerego uśmiechu warto było przeczytać..:) Pozdrawiam.
Sylwester_Lasota Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Skojarzenie jak powyżej. Pozdrawiam.
BEa.tUS Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. trzecia jest wręcz roztańczona nie podobała się?? pisać, jak to łatwo powiedzieć ;)
BEa.tUS Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nie umiem pisać piosenek, choć chciałabym :)) szczery uśmiech prawdziwą nagrodą :)
BEa.tUS Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Pozdrawiam :)
Almare Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2009 czekoladowa unosi nas podłoga i lamperie w drewnie jak pudełko czekoladek pełne deserowe migdałowe orzechowe te zwrotkę dałbym tak:czekoladowa unosi nas podłoga nad czekoladowe lamperie pod czekoladowym żyrandolem czekoladowa pszczoła wiruje nas troje przy suficie z białej czekolady czekolada to afrodyzjak, jakieś odjechane uniesienie winno znaleźć się w wierszyku. pozdrawiam.
BEa.tUS Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. pierun, ale żeś mi zafrodyzował :)) aż tak "lotnie" to nie było, takie tam tylko czekoladowe flirty. ale fajnie brzmi, aż żałuję, że to nieprawda, nie, bo tam skasowali żyrandole ;) widzę, że wszyscy oczekują podczarownia atmosfery, pomyślę więc, choć w głowie mam tylko te czekoladowe pocałunki ;) pozdrawiam, a jakże :)
Almare Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. pierun, ale żeś mi zafrodyzował :)) aż tak "lotnie" to nie było, takie tam tylko czekoladowe flirty. ale fajnie brzmi, aż żałuję, że to nieprawda, nie, bo tam skasowali żyrandole ;) widzę, że wszyscy oczekują podczarownia atmosfery, pomyślę więc, choć w głowie mam tylko te czekoladowe pocałunki ;) pozdrawiam, a jakże :) czekoladowe pocałunki - usta składamy w czekoladowe origamiczekoladowa nas unosi podłoga nad czekoladowe lamperie pod czekoladowym żyrandolem czekoladowa wiruje pszczoła lecąc w czekoladową przepaść dłonie usta składamy w czekoladowe origami
BEa.tUS Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. pierun, ale żeś mi zafrodyzował :)) aż tak "lotnie" to nie było, takie tam tylko czekoladowe flirty. ale fajnie brzmi, aż żałuję, że to nieprawda, nie, bo tam skasowali żyrandole ;) widzę, że wszyscy oczekują podczarownia atmosfery, pomyślę więc, choć w głowie mam tylko te czekoladowe pocałunki ;) pozdrawiam, a jakże :) czekoladowe pocałunki - usta składamy w czekoladowe origamiczekoladowa nas unosi podłoga nad czekoladowe lamperie pod czekoladowym żyrandolem czekoladowa wiruje pszczoła lecąc w czekoladową przepaść usta składamy w czekoladowe origami Almare :)) jakie origami?? jakoś z orgiami mi się kojarzy a ja grzeczna raczej jestem :)) ale masz nośny nick, gratuluję i coś mi się w głowie ułożyło... sprawdzę, czy coś znaczy... albo mi podpowiedz :)
Magda_Tara Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Almare, to jest wierszyk dla mnie :D ;D i proszę bez erotyki, za przeproszeniem :)) ale almarowy wierszyk również śliczny, a jakże! :))
BEa.tUS Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Magdo, Twój, ale dopisuję ostatnią strofkę dla Almara, zgoda? ??
Magda_Tara Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Magdo, Twój, ale dopisuję ostatnią strofkę dla Almara, zgoda? ?? :D zgoda, tylko czy Almare wytrzyma mnie na górze?
BEa.tUS Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Magdo, Twój, ale dopisuję ostatnią strofkę dla Almara, zgoda? ?? :D zgoda, tylko czy Almare wytrzyma mnie na górze? jak zniesie moje wersy, to i Ciebie uniesie, jak piórko ;)
Magda_Tara Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2009 no to dawaj, najwyżej rozpuszczę mu się! :D ;D
BEa.tUS Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. cóż za odwaga :)) ... wstawiłam muski beatuski ;)
Almare Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2009 :))))uwieczniony w wierszu...cieszę się bardzo! pozdrawiam, dziękując, dziękując, dziękując... :))
Rekomendowane odpowiedzi