Krzysztof_Kurc Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2009 na zadane pytania bez opuszczenia powieki nie ukryją myśli rozbieganych ze śmiechem tańczą w młodym winie baloniki z przyjemnością więc napełniam twój kieliszek skazany za współudział
Magda_Tara Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2009 :D jak pięknie o pierwszym kroku do... AA ;D a choćby na dożywocie! podoba się! zabieram! salut! :))
teresa943 Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2009 ojojoj! ale fajny...będę chyba dzisiaj miała bajeczne sny :-) serdecznie i ciepło - Krysia
Krzysztof_Kurc Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Białe wino - ochłodzone lodem - lekko musujące - ale naturalnie - w rozsądnej ilości - poprawia trawienie - życia. ;) Pozdrawiam Krzysiek
Krzysztof_Kurc Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Cicho mruczę kołysankę, mruczę ją razem z kotem, teraz herbaty szklankę osłodzoną miodem, przed Tobą stawiam, wypij a snów ogarnie Cię magia, i dobra noc nastanie znów. ;) Krzysiek
teresa943 Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Cicho mruczę kołysankę, mruczę ją razem z kotem, teraz herbaty szklankę osłodzoną miodem, przed Tobą stawiam, wypij a snów ogarnie Cię magia, i dobra noc nastanie znów. ;) Krzysiek kołysana mruczandem w kocie ciepło wtulona sączę herbaty szklankę błogością rozanielona wdycham senną magię i czekam aż dobra noc znów dla mnie nastanie ;) dziękuję Krzysiu za wyjątkowy komentarz :-) Krysia
Sfinks13 Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Ciekawa kompozycja serdecznie 13
Magda_Tara Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Białe wino - ochłodzone lodem - lekko musujące - ale naturalnie - w rozsądnej ilości - poprawia trawienie - życia. ;) Pozdrawiam Krzysiek noż przechyliłam z Tobą !!! :D z francuska nawet ;) i dzięki za rewizytę :* i przepraszam, że nie umiem tak jak tereska z cyferkami :((
Krzysztof_Kurc Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Pozdrawiam Sfinksa. Krzysiek
Krzysztof_Kurc Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Umiesz, umiesz. Piszesz dobre opowiadania, czytam je jak mam trochę czasu. Pozdrawiam Krzysiek
Magda_Tara Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Umiesz, umiesz. Piszesz dobre opowiadania, czytam je jak mam trochę czasu. Pozdrawiam Krzysiek wiem, że czytasz i dziękuję za wizyty i zapraszam zawsze pora nie ma znaczenia, nigdy nie śpię :D ;))
AnkaJ Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :) no i fajny współudział! no i wierszyk fajny! słońce w tym Twoim winie takie...ciepłe :) Pozdrawiam AnkaJ:)
Krzysztof_Kurc Opublikowano 8 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :) no i fajny współudział! no i wierszyk fajny! słońce w tym Twoim winie takie...ciepłe :) Pozdrawiam AnkaJ:) Nie chłodzę uczuć, przecież wiesz nie słucham ludzi to coś zapiszę, to nie jest wiersz i nie mnie obudzi Ciebie obudzi czy nie?, jak chcesz Miłego dnia życzę ja Krzysiek
Rekomendowane odpowiedzi