Krzysztof_Kurc Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2009 W czasie odnalezionym z powrotem świadomości ciało niechętnie przyznaje się do istnienia z nieobecności przybywają strzępy rękopisów do autoryzacji zamień mogę na muszę i zmartwychwstań powtórnie
Agata_Lebek Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Zamieniam muszę na chcę i wszystko mi "passuje" ;) Dobry jest :))
Bea.2u Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. z powrotem świadomości - zbędne i psuje wydźwięk nic nie muszę, nie muszę nawet chcieć bez wzruszeń mijają kartek godziny na biało zamalowane plamy piór ;)
Krzysztof_Kurc Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Zawsze są mile widziane zmiany na lepsze. ;) Pozdrawiam Krzysiek
Krzysztof_Kurc Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. z powrotem świadomości - zbędne i psuje wydźwięk nic nie muszę, nie muszę nawet chcieć bez wzruszeń mijają kartek godziny na biało zamalowane plamy piór ;) tyle mogę, zapewne mogę nawet mieć słońca kolor w bursztyn zatopiony gorzko żywicą zalakowany zbiór ;) Pozdrawiam Krzysiek
Bea.2u Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. z powrotem świadomości - zbędne i psuje wydźwięk nic nie muszę, nie muszę nawet chcieć bez wzruszeń mijają kartek godziny na biało zamalowane plamy piór ;) tyle mogę, zapewne mogę nawet mieć słońca kolor w bursztyn zatopiony gorzko żywicą zalakowany zbiór ;) Pozdrawiam Krzysiek nie można zapewne nawet chcieć plam liści utrwalić kleksem na papierze gdy z szumem wiatr się w nie wedrze ?? pozdrawiam ;) /b
Krzysztof_Kurc Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. tyle mogę, zapewne mogę nawet mieć słońca kolor w bursztyn zatopiony gorzko żywicą zalakowany zbiór ;) Pozdrawiam Krzysiek nie można zapewne nawet chcieć plam liści utrwalić kleksem na papierze gdy z szumem wiatr się w nie wedrze ?? pozdrawiam ;) /b zapewne siłę można jednak mieć by gonić, co podmuch z sobą zabierze wspomnienie ciepłem odda szczodrze Pozdrawiam Krzysiek
Fagot Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Krótko acz bardzo ciekawie Pozdrawiam
Magnetowit_R. Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2009 niezły był odlocik, alko czy co innego? nie lubie "muszę" ale do wiersza pasi
Bea.2u Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nie można zapewne nawet chcieć plam liści utrwalić kleksem na papierze gdy z szumem wiatr się w nie wedrze ?? pozdrawiam ;) /b zapewne siłę można jednak mieć by gonić, co podmuch z sobą zabierze wspomnienie ciepłem odda szczodrze Pozdrawiam Krzysiek podoba mi się ta zabawa w rzucane rymów kości gdy świt miękko je podnosi ?? jest Pan wspaniały :))
Krzysztof_Kurc Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Pozdrawiam ciepło dawno nie widzianego gościa. Krzysiek
Krzysztof_Kurc Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Odlot po ciosie. ;) Pozdrawiam Krzysiek
Krzysztof_Kurc Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. zapewne siłę można jednak mieć by gonić, co podmuch z sobą zabierze wspomnienie ciepłem odda szczodrze Pozdrawiam Krzysiek podoba mi się ta zabawa w rzucane rymów kości gdy świt miękko je podnosi ?? jest Pan wspaniały :)) Lubię, gdy wieczoru niwa karetę z szóstek gości kawowym zapachem zaprosi Jaki ja tam pan, normalny Krzysiek. :) Pozdrawiam Krzysiek
Bea.2u Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. podoba mi się ta zabawa w rzucane rymów kości gdy świt miękko je podnosi ?? jest Pan wspaniały :)) Lubię, gdy wieczoru niwa karetę z szóstek gości kawowym zapachem zaprosi Jaki ja tam pan, normalny Krzysiek. :) Pozdrawiam Krzysiek czy to kawy aromat przyzywa czy tylko zew gdzieś znosi w czeluści szczęsnego kasyna? przypomina mi się zabawa z synem, gdy wyrzucał zabawki z łóżka a ja je odrzucałam z powrotem. strasznie mu się podobało, był tak rozbawiony jak ja teraz :)) Krzyśku, nie chcę Cię zamęczyć, więc ostatni raz... ;)
Krzysztof_Kurc Opublikowano 8 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Lubię, gdy wieczoru niwa karetę z szóstek gości kawowym zapachem zaprosi Jaki ja tam pan, normalny Krzysiek. :) Pozdrawiam Krzysiek czy to kawy aromat przyzywa czy tylko zew gdzieś znosi w czeluści szczęsnego kasyna? przypomina mi się zabawa z synem, gdy wyrzucał zabawki z łóżka a ja je odrzucałam z powrotem. strasznie mu się podobało, był tak rozbawiony jak ja teraz :)) Krzyśku, nie chcę Cię zamęczyć, więc ostatni raz... ;) Masz rację, nawet najlepsza zabawa po jakimś czasie zaczyna męczyć. Było mi bardzo miło "podadać" z Tobą. Może jeszcze kiedyś... Ciepłonocnie pozdrawiam Krzysiek
Bea.2u Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. czy to kawy aromat przyzywa czy tylko zew gdzieś znosi w czeluści szczęsnego kasyna? przypomina mi się zabawa z synem, gdy wyrzucał zabawki z łóżka a ja je odrzucałam z powrotem. strasznie mu się podobało, był tak rozbawiony jak ja teraz :)) Krzyśku, nie chcę Cię zamęczyć, więc ostatni raz... ;) Masz rację, nawet najlepsza zabawa po jakimś czasie zaczyna męczyć. Było mi bardzo miło "podadać" z Tobą. Może jeszcze kiedyś... Ciepłonocnie pozdrawiam Krzysiek no tak, zamęczyłam, a może zanudziłam tym ostatnim podwójnym z(i)ewem zakończonym chrzęstem chrząstek, ech ;) dzięki, mistrzu :)) pozdrawiam i do następnego /b
Rekomendowane odpowiedzi