Gość Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Skupione w cieniu palce - drgają bez miłości Opleciony w twoich włosach kawałek świata kurczy się - powoli W niebieskich oczach wschód słońca zagląda w głąb serca - pustka Nitka smutku zmusza do szaleństwa Jeszcze jedna łza - i niebo zapadnie się w sobie Twój dotyk rozprasza chwile uwalnia zmysły więzi drżenie Ostatnia karta pamiętnika wije się od moich cierpień Jeszcze tylko kropka.... - i wszystko zacznę od nowa
Grzegorz Felcenloben Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 a co tutaj komentować? :-(((( G.F.
fallen angel Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 "Nitka smutku zmusza do szaleństwa Jeszcze jedna łza - i niebo zapadnie się w sobie " smutne smutne smutne i jeszcze raz smutne. az mi przykro. ale "wszystko zacznę od nowa" pozdrawiam
Gość Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 dzięki za komentarze...hmm są trochę dwuznaczne...proszę o "jaśniejsze" porady :-)...pozdrawiam
Adam Gabriel Grzelązka Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Przepiękny nostalgiczny pelen uczucia pejzaż poetycki. Ja pisząc taki wiersz wplótłbym jakoś w jego kompozycję przerwy miedzy linijkami, jakby naturalne przestrzenie dla zaczerpnięcia powietrza i otrząśnięcia siez zamyślenia. Przeczytałem sobie go kilka razy głośno - wspaniale sie to czyta na głos, a czytajac człowiek zapada się niejako w nostalgię i smutek który wiersz wokół siebie roztacza.
Agnieszka Górska Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Ciepły, nasączony wręcz kobiecą wrażliwością wiersz...poprostu przepiękny...zabieram do ulubionych:)
Agnieszka Górska Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Ciepły, nasączony wręcz kobiecą wrażliwością wiersz...poprostu przepiękny...zabieram do ulubionych:)
Rekomendowane odpowiedzi