Zbyszek_Dwa Opublikowano 26 Lipca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2009 kiedy ponownie będę latawcem na wietrze ucieknę gdzie sieją stokrotki tam spójrz kładą się trawy figlują na wietrze tak teraz będziemy tańczyć i płynąć widzisz lśniące oczka ich jedwabne lustra pragną ochłody usta jak z lotu ptaka mknę na krawędzi i wciąż jestem jak latawiec
Marcin Katulski Opublikowano 26 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2009 Tak trochę bez wyrazu. Przeczytałem go dwa razy, i nic nie rzuciło mi się w oczy. Pozdrawiam. Marcin.
teresa943 Opublikowano 26 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2009 Lekki, ciepły wiersz i znów o latawcu...a może słowo "latawiec" jest wieloznaczne? może peel jest taki beztroski, lekko biorący np. uczucia? no nie wiem...oczywiście to skojarzenie tak trochę z przymrużeniem oka :), a może o szalona miłość? Jeśli trafiłam, to tylko pozazdrościć latawcowego lotu :))))) i życzyć powodzenia :)))) Podoba misie :) Cieplutko i serdecznie Zbyszku :-) Krysia
Zbyszek_Dwa Opublikowano 26 Lipca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2009 Witam Marcinie Taki sobie lekki wierszyk :)) zależnie od czytania :) Dzięki za wdepnięcie Pozdrawiam
Zbyszek_Dwa Opublikowano 26 Lipca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2009 Fajne skojarzenia Krysiu wszelkie możliwości mozliwe... przecież o to chodzi :)) Dziękuje za ciepły komentarz i serdecznie pozdrawiam :))
Judyt Opublikowano 26 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2009 (: lubię tematy natury, przyrody zawsze człowiek będzie do nich lgnął bo potrzebuje stale kontaktu z wiatrem, drzewem, czy kwiatami, zwiewnie bardzo i tyle narazie, J. płoniaście
Sfinks13 Opublikowano 27 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2009 Ciekawy klimat utworu fajnie napisany serdecznie 13
Rekomendowane odpowiedzi