-
Zarejestruj się. To bardzo proste!
Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.
-
Ostatnio dodane
-
Ostatnie komentarze
-
Przez vioara stelelor · Opublikowano
@amo71Znakomity wiersz, ale niezwykle mroczny. Świetnie oddajesz klimat jakiejś podupadłej dzielnicy miejskiej, gdzie kolejne tkanki obumierają, wszystko niszczeje, i gdzie mieszkają widmowi, nieszczęśliwi ludzie; pamięć nie przenosi w dobrą, jasną przeszłość, tylko w mrok. Peel wolałby ten świat zapomnieć - a jednak nie może, bo on wciąż, nieustannie, codziennie od nowa murszeje w nim samym. -
Przez Myszolak · Opublikowano
@Natuskaa Przesłucham :) Jak ktoś zapoda to posłucham z przyjemnością, nawet się pobujam, ale takie nie moje to, sama dla siebie bym nie włączyła. Miłego ;) -
@finchBardzo wzruszający. Skojarzył mi się z opieką nad kimś, kto już umysłowo całkowicie zapadł się w sobie, z kim nie ma kontaktu. Pozostaje tylko skupienie się na rzeczach przyziemnych - sprzątanie, ogród - w tym krzątaniu się jest miłość, której brakuje już w niemożliwej do odtworzenia relacji. -
Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Z tym się akurat zgadzam. Może dlatego, że to jest zawsze najcenniejsze, w jakiś sposób, najbardziej "twoje". -
Przez Toyer · Opublikowano
Przygotowałem myśli karton pełen zabałaganionych wspomnień to co boli ciężko wyrzucić jedną malutką duszę w pudełku niosę za drzwiami nieistnienie odchodzę z mieszkania do niemieszkania na schodach mijam rozpacz jeszcze tylko ostatnie słowa dyskusja niedokończona nie zamieszka już między nami dwojga kłótnia i zgoda pokłócony ze wspomnieniem sam bez ciebie nie zgadzam się odchodzę w nieistnienie
-
-
Najczęściej komentowane
-
Wiersze znanych
-
Najpopularniejsze utwory
-
Najpopularniejsze zbiory
-
Inne