paper_doll Opublikowano 24 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Panie Patyk proszę bez wygłupów to poważny wątek :D a o tym, że God is an Astronaut to się zapomniało !!!??? Buźka :)) tak btw będą grać koncert w warszawskiej Progresji 9/09
paper_doll Opublikowano 24 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2009 a z moich aktualnych połowów - męczę niemiłosiernie The Cinematic Orchestra :) mój ulubiony kawałek z płyty Ma Fleur - www.youtube.com/watch?v=P4527VthBJ0 oraz wykonanie na żywo tegoż - rewelacyjne - www.youtube.com/watch?v=dvFiHvNsZLA&feature=related ponadto Patrick Watson (podśpiewuje z TCO) - www.youtube.com/watch?v=YA2h9PrIUxs next please - My brightest diamond - www.youtube.com/watch?v=aB-FLxglSOA (Agatko, przyrównana do Bat For Lashes, warto się zainteresować :) ) dalej (odkrycie mojego wspaniałego memszczyzny) - Soulsavers (wokal Lanegana zwala z nóg) - www.youtube.com/watch?v=C8zp4i5yUJ0
M._Krzywak Opublikowano 24 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2009 Pyszotka www.adhd2.mp3.wp.pl/?tg=L3Avc3RyZWZhL2FydHlzdGEvNTcwODUuaHRtbA== www.moralnalewatywa.mp3.wp.pl/?tg=L3Avc3RyZWZhL2FydHlzdGEvNTYzNTYuaHRtbA==
Agata_Lebek Opublikowano 24 Lipca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. The Cinematic Orchestra - Reel Life np. Chyba polubię, chociaż nie przepadam za jazzem, dla mnie jest zbyt chaotyczny, a tu nie ;) www.youtube.com/watch?v=ZMppfDmjFn8 Dzięki Pati - wnikam powoli w kolejne linki, więc pewnie jeszcze coś gęgnę ;) Pozdrawiam.
Agata_Lebek Opublikowano 24 Lipca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Michał rozkręcasz się :D wyłącz telewizor !
Agata_Lebek Opublikowano 24 Lipca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. The Cinematic Orchestra - Reel Life np. Chyba polubię, chociaż nie przepadam za jazzem, dla mnie jest zbyt chaotyczny, a tu nie ;) www.youtube.com/watch?v=ZMppfDmjFn8 Dzięki Pati - wnikam powoli w kolejne linki, więc pewnie jeszcze coś gęgnę ;) Pozdrawiam. Jeszcze ten : THE CINEMATIC ORCHESTRA, 'TO BUILD A HOME' www.youtube.com/watch?v=TGcbEqlU49o
paper_doll Opublikowano 24 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. The Cinematic Orchestra - Reel Life np. Chyba polubię, chociaż nie przepadam za jazzem, dla mnie jest zbyt chaotyczny, a tu nie ;) www.youtube.com/watch?v=ZMppfDmjFn8 Dzięki Pati - wnikam powoli w kolejne linki, więc pewnie jeszcze coś gęgnę ;) Pozdrawiam. Jeszcze ten : THE CINEMATIC ORCHESTRA, 'TO BUILD A HOME' www.youtube.com/watch?v=TGcbEqlU49o Oj tak, tak :) Piękny :) To własnie z Patrickiem Watsonem na wokalu :) Polecam jeszcze Time & Space ze śpiewającą Lou Rhodes (LAMB)
paper_doll Opublikowano 24 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2009 I jeszcze świetny cover "Crazy" w wykonaniu Cat Power: www.youtube.com/watch?v=YbMune1KgM4
adam_bubak Opublikowano 24 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2009 no to ja znalazłem takie coś - lekkie i przyjemne - polyphonic spree www.youtube.com/watch?v=wJ7495IhLCs&feature=related www.youtube.com/watch?v=s7PD4cAQypI&feature=related www.youtube.com/watch?v=5hxTwwhdMFw www.youtube.com/watch?v=1n90DdcoLgw&feature=fvw www.youtube.com/watch?v=X4dviyqxEHg&feature=related
adam_bubak Opublikowano 24 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. no, dobry jest ten Twój :D
adam_bubak Opublikowano 24 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2009 i coś z ulubionych starotków Sisters of Mercy x2 www.youtube.com/watch?v=xOcbv8lkFQk www.youtube.com/watch?v=XozUZF3ml5w
paper_doll Opublikowano 24 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. no, dobry jest ten Twój :D złego bym se nie wzięła ;D
paper_doll Opublikowano 24 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2009 The Cure - Disintegration (LIVE) www.youtube.com/watch?v=isCv6k0U2k4 Blonde Redhead - Top Ranking www.youtube.com/watch?v=bMH1yFQFj5I
Agata_Lebek Opublikowano 24 Lipca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2009 Ze starotków to i ja jeszcze dorzucę: Ultravox - Dancing With Tears In My Eyes (1984) www.youtube.com/watch?v=fOKMxMjc8Mk Vienna niestety w bardzo złej jakości na yt :( na pocieszenie: www.youtube.com/watch?v=tYJJ8QbDmos
adam_bubak Opublikowano 24 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2009 PJ www.youtube.com/watch?v=7FVV6VHPPRo&feature=PlayList&p=570CB9E575894AA6&playnext=1&playnext_from=PL&index=18
Agata_Lebek Opublikowano 24 Lipca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2009 ...i : This Mortal Coil - You and Your Sister www.youtube.com/watch?v=BQ4_b8e4XAE (?)
Gość Opublikowano 24 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2009 http: //www.youtube.com/watch?v=KAS0AHgRDDU Hmm, to kojarzy mi się bardzo dobrze, mimo, że cała reszta z kim kojarzy mi się ta miła chwila, kojarzy mi się źle.
adam_bubak Opublikowano 24 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. no to jeśli ultravox to Midge Ure: www.youtube.com/watch?v=USFr5VeLQ2o (płyta byłą klapą dopóki ta piosenka nie pojawiła się w reklamie zegarków swatch - ciekawostka:) i: h p://odmienny.wrzuta.pl/audio/7YyX1r17bQ7/midge_ure_-_the_refugee_song_move_me i z Kaśką: h p://sylwiunia1.wrzuta.pl/audio/6vY9zEqokn3/midge_ure_kate_bush_-_sister_and_brother
adam_bubak Opublikowano 24 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2009 Faithless - moja ulubiona www.youtube.com/watch?v=O6SCGZXBbOY
M._Krzywak Opublikowano 24 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2009 www.youtube.com/watch?v=R-7cWBBUedg plus tekst - majstersztyk!
Rekomendowane odpowiedzi