Maciej_Satkiewicz Opublikowano 23 Lipca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2009 gdybym był efektem ubocznym nie wiedziałbym że istnieję gdybym był duszą nie sypiałbym złożoność rzeczywistości nabiera ironicznych barw tyle światów już prysło skazańcy w więzieniu biologicznego procesu i ucieczka córka czułości
Maciej_Satkiewicz Opublikowano 23 Lipca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2009 Przepraszam za ten wysyp, ale to euforia powrotu do niegdysiejszych wierszy, cóż, prawdziwie silne wiersze piszą tylko ateiści
Sfinks13 Opublikowano 23 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2009 podoba się klimat i wątek zawarty w wierszu serdecznie 13
Mirosław_Dębogórski Opublikowano 24 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2009 Wiersz to euforia a ateizm to też wiara. Czymże my jesteśmy aby wyrokować. Podoba się. Miłego...
Judyt Opublikowano 25 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2009 fajnie o wartości ludzkiego istnienia i jej przyczynowości, czułość umieraniem J. (:
Joanna eM Opublikowano 25 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2009 Można by się zastanawiać nad egzystencją ludzkiego życia Gdybym... Zostawmy to filozofom ;) Pozdrawiam :)
Katarzyna Leoniewska Opublikowano 25 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2009 Pierwsza strofa i puenta - znakomite - przyznaję ;P
Maciej_Satkiewicz Opublikowano 25 Lipca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2009 Usunąłem przecinki, aż dziw, że pisałem tak czysto, dziś uznałbym to za lanie wody (gdybym miał napisać), lecz całkiem mi się podoba (gdy czytam), dziękuję i pozdrawiam
teresa943 Opublikowano 26 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2009 no, warto było poczytać...ech "gdybym"... serdecznie pozdrawiam :)
Rekomendowane odpowiedzi