Henryk_Jakowiec Opublikowano 15 Lipca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2009 Cóż to za życie - rzekła wydmuszka, być wydmuchaną na skraju łóżka i to przez kogo, przez pijaczynę, który gdy tylko wlazł pod pierzynę myśląc, że trzyma babę za dupę dmuchał i dmuchał, lecz mnie, w skorupę. Na dowód tego, że to nie bajka, jako otoczka byłego jajka, której wyrwano wszystkie wnętrzności, która nie pragnie człeczej miłości i nie chce czyjąś być nałożnicą, i która tęskni za jajecznicą sturlam się z łóżka by się roztrzaskać i na mój widok nie będzie mlaskać zapijaczone ludzkie stworzenie bo się w kawałki cała przemienię. Skończyło życie byłe jajeczko więc i ty żegnaj moja bajeczko.
Marcin Katulski Opublikowano 15 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2009 Lubie rynsztokowe klimaty. Podoba mi się bardzo. :) Pozdrawiam. Marcin.
Henryk_Jakowiec Opublikowano 16 Lipca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2009 Zapisałem sobie temat, sprawy także są już w toku może więc następnym razem coś napiszę o rynsztoku.. Pozdrawiam.
Magda_Tara Opublikowano 16 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2009 HENIU, NARESZCIE !!!! dawaj, dawaj o rynsztoku !!! :)) :*
HAYQ Opublikowano 16 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2009 W sen pijak zapadł, śnią mu się panie - w wódce, w likierze pań tych kwiatuszki... Rano, jak zwykle - mokre posłanie i jedna (lub dwie) puste wydmuszki. ;) Pozdrawiam.
Henryk_Jakowiec Opublikowano 16 Lipca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Rynsztok to jest zwykła kratka w niepozornym zagłębieniu, w skraju jezdni i chodnika osadzona na kamieniu. Do rynsztoka jak do światła ciągnie pijak, ladacznica bowiem w świecie metafory to półświatka okolica. Tutaj czują się jak w domu bo cuchnące grzęzawisko jako dom obrało sobie rynsztokowe środowisko. Ja omijam je z daleka bo klimatów tych nie lubię chociaż nigdy nie wiadomo gdy za dużo będzie w czubie … pozdrawiam
Henryk_Jakowiec Opublikowano 16 Lipca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Sen pijaka zmorzył wcześnie, prócz wydmuszek dwie czereśnie leżą przy nim, obie bokiem i to czereśniowym sokiem prześcieradło jest upstrzone a czereśnie zniewolone. Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi