Szkic Tylko Opublikowano 12 Lipca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2009 na nocnej stacji twojego uśmiechu ostatni łapię pociąg zawsze spóźniona w plecaku wyprasowana i poskładana wiosna o czarnych smugach pomilczmy gdy zdradzi świt oboje wiemy przecież to tylko deszcz tylko
teresa943 Opublikowano 12 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. "w plecaku wyprasowana i poskładana wiosna", "o czarnych smugach pomilczmy gdy zdradzi świt"..."to tylko deszcz" - jakie to ciepłe, bliskie i piękne! maleńka sugestia, może by to drugie "tylko" opuścić wers niżej, ale ... to tylko takie tam... ładny wiersz serdecznie pozdrawiam :-) Krysia
Pablo_Pikaso Opublikowano 12 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2009 podoba się ta nocna stacja... uśmiechu peelka spóźniona ale zdąża to dobrze byle nie przedłużać tego akademickiego...:) szacuneczek
Grażyna_Kudła Opublikowano 12 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2009 ja też biegnę na ten pociąg... pozdrawiam
maria nika Opublikowano 13 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2009 Tak,bez dramatu ..to tylko przecież deszcz a na nocnej stacji twojego uśmiechu...i ta wiosna taka wyprasowana Bardzo mi się podoba ...taki wdzięczny,choć ten świt...chyba jednak zdradzający Pozdrawiam
Dominika Iks Opublikowano 13 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2009 bardzo lekki, dziewczęcy :)) faktycznie, ciut i mnie zgrzyta ten świt...zwłaszcza,ze wcześniej mowa o nocnej stacji ale bardzo cieple wrażenia :))) pozdrawiam!
Rekomendowane odpowiedzi