Donnie Darko Opublikowano 11 Lipca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2009 Chciałbym zaprosić Ciebie na spacer Byśmy poznali się nieco lepiej Przez wszystkie wątki, przez wszystkie cząstki Przez wszystkie zmysły natury ślepej Chciałbym pokazać jak bardzo lubię Gdy Twoje oczka za lustro służą Czas staje w miejscu, oddech zamiera Nastaje cisza jakby przed burzą Chciałbym powiedzieć, że jesteś piękna Jak rzadki motyl, gdy lekko frunie I stało by się to bez wątpienia Bo jakże chciałbym... Tak wciąż nie umiem...
Joanna eM Opublikowano 11 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2009 Bardzo mi się podoba, ale zmieniłabym tytuł np na ''Chciałbym..." Pozdrawiam serdecznie ;)
Marcin Katulski Opublikowano 11 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2009 Zbyt cielesne jak dla mnie. Kobieta jest kwintesencją charakteru.
bazyl_prost Opublikowano 12 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2009 kobieta kwintesencją charakteru... może pszczoła , misie konstruują owady,charakter co za wygodne słowo dla ludojadów...no
bruno seping Opublikowano 12 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2009 ten wiersz mnie zaskoczył przewidywalnością ;P pzdr.
dzie_wuszka Opublikowano 25 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2009 podoba mi sie ta pointowa dwuznaczność, bo nie tyle rzecz w tym, ze on nie potrafi opisać, tylko nie potrafi szczerze dotknąć
Rekomendowane odpowiedzi