Kornelia Zawrzykraj Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 zastępuję substytami by utulić głodne tkanki wypełniając wrażeniami które zwiewne – przemykają zagłuszając receptory tęskne ciepła minionego wybierając błędne tory ... w dłoni obcej szukam jego
Messalin_Nagietka Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Kornelio - dobry wiersz substytutem mej niezrozumiałej myśli nawiedzony - błędne tory wybieram na plusa MN
Emilia Zone Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 ah.. jak cudownie być kobietą :) dobierać mężczyzn porzucać ich i czuć się porzuconą wzlotem i upadkiem będąc - jednakim bardzo dobrze opisana sytuacja typowa lecz zupełnie nietypowo uchwycona na ten moment dobry wzrok, dobre czucie podziwiam pozdrawiam Emilka
Ona_Kot Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 na czwórę z minusem pozdrawiam
Emilia Zone Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. hihihi czyżby powołanie?? Kotku, czuję się jak w szkole :) dzienx za chwilę uśmiechu Kornelio ja dostałam 3 :( pozdrawiam :) Emilka
Kornelia Zawrzykraj Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Nagietku, Kotku, Emilko dziękuję :)
Michał Kowalski Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 mnie się podoba - mimo, że słownictwo dobrane w utworze nie jest na wskroś kobiece czuć doskonale płeć piękną... plusik miś kowalski
Rekomendowane odpowiedzi