łysy taytanczyk Opublikowano 3 Lipca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2009 musisz to wiedzieć że nie chcę cię znać jeżeli już teraz sprawiasz mi tyle cierpienia musiałbym być ze stali porcelanowe figurki mogą kruszyć się powoli ale systematycznie ja nie muszę żyć pobędę tyle ile trzeba tylko się nie zbliżaj jest wiele sensów a każdy bardziej na miejscu zohydzasz mi siebie na każdym kroku jakie to ma znaczenie kiedyś było tyle możliwości ile złudzeń
Fly Elika Opublikowano 3 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2009 wszystko może się kruszyć, i niezwykłe szybciej niż zwykłe a ty chyba nie lubisz tej zwykłej porcelanowej lalki kochaj to co masz odpowiedziało echo
Fly Elika Opublikowano 3 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2009 przepraszam raz jeszcze, ja za bardzo komentuję , bardzo do siebie nieraz biorę wiersze i bardzo subiektywnie je komentuję i nie wiem skąd mi się to bierze, może ze skupienia pozdrawiam
łysy taytanczyk Opublikowano 3 Lipca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nie ma powodu Eliko żebyś się tłumaczyła:))))) Ja bardzo lubię twoje komentarze, a spontaniczność i uczuciowość uwielbiam! Zdrówka!
łysy taytanczyk Opublikowano 3 Lipca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Powiem więcej - mam to, co kocham! :))) A porcelanowej lalki nie cierpię! Dzięki za komentarz. Zdrówka.
Fly Elika Opublikowano 3 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2009 tzn. wydaje mi się, że ja mam coś na zewnątrz to pewnie i w sobie z porcelanowej lalki od pewnego czasu, i też tego nie lubię, ale inaczej to by mnie już nie było i to wcale nie jest śmieszne zdrówka
Sfinks13 Opublikowano 4 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2009 ciekawy wierszopis podoba się serdecznie 13
teresa943 Opublikowano 4 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2009 ładnie ukryty zamysł daje pole manewru do wielu interpretacji serdecznie pozdrawiam :)
Mirosław_Dębogórski Opublikowano 5 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2009 "Bo to zła kobieta była". Dol mnie nie jest ukryty zamysł. Wybuch tego żalu co w nas. Miłego...
łysy taytanczyk Opublikowano 5 Lipca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Eliko, jeżeli nie cierpię tej lalki, to przecież nie ciebie. Już prędzej cofnę swoje słowa, bo ciebie lubię! Nie obrażaj się. Zdrówka!
łysy taytanczyk Opublikowano 5 Lipca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję, Zdrówka!
łysy taytanczyk Opublikowano 5 Lipca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To prawda Tereso, w pewnym sensie, ten wiersz ma dwa końce. Zdrówka:)
łysy taytanczyk Opublikowano 5 Lipca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nie wiedziałem, że jest w panu, Mirosławie, taki żal. Jeśli tak, to raczej kobieta była wspaniała. Zdrówka!
Fly Elika Opublikowano 5 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Eliko, jeżeli nie cierpię tej lalki, to przecież nie ciebie. Już prędzej cofnę swoje słowa, bo ciebie lubię! Nie obrażaj się. Zdrówka! nie obrażam się, przecież to byłoby bez powodu zastanawiam się nad przeciwieństwami i sprzecznosciami komentarzy też :) pozdrawiam
łysy taytanczyk Opublikowano 5 Lipca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nie obrażam się, przecież to byłoby bez powodu zastanawiam się nad przeciwieństwami i sprzecznosciami komentarzy też :) pozdrawiam przyznam się Eliko, że nie całkiem do końca mam jasność, co jest na myśli u Ciebie, gdy chodzi o - też komentarze. Jednakowoż, cieszy mnie zgoda. Zdrówka!
Fly Elika Opublikowano 5 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2009 chodziło mi o to że teresa943 napisała o polu do manewru dla interpretacji, często coś interpretujemy z różnych punktów widzenia, ja mam jeden, ale kwestia odbioru kogoś innego np. na mój może być inna. ciągle podlegamy takim zjawiskom i są tego przyczyny : niestety, gdy nie wiemy nie znamy przyczyny tej cechy, bo życie jest nieraz okrutne i nikt moze nie wiedzieć, ale musimy mieć coś co po doświadczeniach nas uczy, gdzie jest pies pogrzebany, to staje się kompasem niestety też i niemiłym pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi