Gość Opublikowano 2 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2009 Napełniona odwagą wchodzę w zapach natchnienia wtapiam się w smak płynącej miłości kryształy świetliście migocą a ja ją mam w głębi
Fly Elika Opublikowano 2 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2009 pięknie to napisałaś i tak sobie pomyślałam po Twoich słowach wierszu, czy ta reszta ma znaczenie jeżeli to jest we mnie i tak i tak, oczywiście w wierszu tak, bo to piękne ale poza wierszem, a Ty jak myślisz? Justyno? pozdrawiam
Mirosław_Dębogórski Opublikowano 3 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Czytałem 2 razy i ze zdziwieniem stwierdziłem, iż przeczytałem dwa różne wierszyki. Pierwszym razem pomyliłem słowo Płynąca z płonąca i wyszły dwa różne. Tylko nie spłoń bądź spłyń od tego. Fajne Pozdrawiam serdecznie.
teresa943 Opublikowano 3 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Justyno, jeśli mogę zasugerować, to zmieniłabym ostatni wersa ja mam ją w głębi takie niedomówienie ma swoją wymowę, ale to tylko takie tam moje... a wierszyk mi się podoba serdecznie pozdrawiam :) Krysia
Mateusz-_Ulvhedin Opublikowano 3 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2009 Bardzo ładny wiersz. Oby na zawsze była w głębi ;) Serdecznie pozdrawiam...
Gość Opublikowano 3 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Czytałem 2 razy i ze zdziwieniem stwierdziłem, iż przeczytałem dwa różne wierszyki. Pierwszym razem pomyliłem słowo Płynąca z płonąca i wyszły dwa różne. Tylko nie spłoń bądź spłyń od tego. Fajne Pozdrawiam serdecznie. dziękuje :) serdecznie :)
Gość Opublikowano 3 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. i będzie:) dziękuje i pozdrawiam:)
Sfinks13 Opublikowano 3 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2009 Piękny wiersz w abisalu wnętrza serdecznie 13
Rekomendowane odpowiedzi