magol Opublikowano 29 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2009 ty patrzysz przed siebie, ja głową na twym ramieniu wsparty w pół lub w trzech czwartych obejmuję ciebie twój wzrok, w którym niebie? mój zamazany - z kształtu obdarty przyszłości widzi puste karty jak opium makiem pachniesz
magol Opublikowano 29 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2009 cieszę się, że aż 2 razy:)
Pysia Cullen Opublikowano 29 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2009 Podobają mi się te rymy :)
Michał Gomułka Opublikowano 29 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2009 Liryk całkiem niezły. Zwłaszcza ten moment: "ja głową na twym ramieniu wsparty w pół lub w trzech czwartych" ale całość trzyma wyrównany "poziom". poza jednym wersem: twój wzrok w którym niebie? Wypadałoby zawiesić wywód; twój wzrok... w którym niebie? albo napisać; twój wzrok w którymś niebie - ale to już zmienia nieco charakter tego wersu.
magol Opublikowano 29 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. fakt objęcia nie tylko fizycznym musi być aktem dostawiam przecinek ze względu na zasady dlaczego nie ...? przeczytajcie jeszcze raz:) dziękuję za uwagi. zawsze cenne są dla mnie.
Rekomendowane odpowiedzi