Tomek Rybarczyk Opublikowano 28 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2009 noce i dnie nigdy pół na pół zapach macierzanki i biel kwiatów kwitnący sad którego nie będzie syn nasz cały jeszcze bo maleńki na czarno-białych fotografiach pod lipą posadzoną w dniu kiedy się urodził tylko pies wybrał od razu - wył i wył do księżyca
H.Lecter Opublikowano 28 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2009 Tekst dyskretny, precyzyjnie poukładany i poruszający. Dobre, bardzo dobre. P.S. Tytuł zbyt nachalny.
Dariusz Sokołowski Opublikowano 29 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. O wyborze, odrzuceniu, o podziale!.. zawodzącej ludzkiej naturze. Ech, "ludzie nigdy nie cenili węzłów". Ciekawy. Pozdrawiam.
Agata_Lebek Opublikowano 29 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Bardzo obrazowo i z czuciem aż wyć się chce... Znaczy - bardzo dobry !
im_presja Opublikowano 29 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2009 i oni też będą wyć.. bardzo dobre
Toby Opublikowano 2 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2009 Ciekawie poprowadzony tekst, było co poczytać. Pozdrawiam.
Tomek Rybarczyk Opublikowano 4 Lipca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2009 Własnym oczom nie wierzę... nie spodziewałem się tak przychylnego czytania! Dziękuję wszystkim bez wyjątku :)
LadyC Opublikowano 4 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2009 Byłam, czytałam i tak się nad nim zamyśliłam, że zapomniałam zostawić ślad Co niniejszym czynię Tytuł mógł być mniej dosłowny LadyC
Tomek Rybarczyk Opublikowano 4 Lipca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję a nad tytułem na co zwrócił uwagę również p. Lecter rzeczywiście warto się zastanowić. Z tym że nie potrafiłem edytować tytułu (?) toteż niech nowy pozostanie taką małą tajemnicą.
Krzysztof_Kurc Opublikowano 6 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2009 Ciekawe, dobrze napisane. Oczywiście moim zdaniem. ;) Pozdrawiam kkk
Tomek Rybarczyk Opublikowano 6 Lipca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Zdanie bardzo cenne. Oczywiście moim zdaniem ;) Dziękuję.
Rekomendowane odpowiedzi