Mateusz Kielan Opublikowano 27 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2009 Dostałem dziś w promocji uśmiech od dziewczyny taki uśmiech pół darmo to niezła okazja lecz istnieją różnice między uśmiechami był promienny niestety przeterminowany.
Zuźka Opublikowano 27 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2009 Dobrze powiedziane. Ale, do jasnej cholery, dlaczego wszyscy mi ostatnio mówią, że kobiety są straszne?! Ja to doskonale wiem! Chyba za często przebywam z facetami...;) Dygam - Zuzka ;)
Mateusz Kielan Opublikowano 27 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2009 Ależ, Zuźka, kobiety są wspaniałe!
Sylwester_Lasota Opublikowano 27 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2009 Jeszcze czegoś mu brakuje, ale wskazuje dobry kierunek. Pozdrawiam.
Zuźka Opublikowano 27 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. O Boże, o Boże, o Boże! Ty aby na pewno jesteś facetem? Naprawdę tak sądzisz? ;))
Mateusz Kielan Opublikowano 27 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2009 Zuźka, mam pewność.
Zuźka Opublikowano 28 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2009 Jejku, wywołałeś rogala na mojej twarzy ;) Się cieszę ;))
Rekomendowane odpowiedzi