aluna Opublikowano 25 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2009 budzik przegonił wspaniałe a tak chciałam w tym trwać trwać bez końca nie do poranku końca upodlonego świata okaleczonego z bliznami zawsze twierdziłeś hero nie bój się nie bój się jestem tuż obok jesteś ale cię nie ma ranem w południe wieczorem a noc jest nie nasza obca na sprzedaż jak wszystko wokół poczekam wyśnię czego pragnę tak naprawdę,a może nie noc tak blisko
Anna_Para Opublikowano 25 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2009 Urokliwe, jak zawsze u Pani, Alunko. Naprawdę trzeba poprawić "naprawdę". Pozdrawiam wdzięczna za wiersz.
bazyl_prost Opublikowano 25 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2009 napraw de to taka szarada
aluna Opublikowano 25 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Miło mi i to bardzo imienniczko za ciepełko słów! Omotana szkodą...osobistą! Serdeczności!
Pablo_Pikaso Opublikowano 26 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2009 jeśli się czegoś bardzo pragnie to nie zawsze trzeba czekać żeby we śnie się ziściło może wystarczy noc... a widać że peelka jest cierpliwa więc spełnienia tylko życzę dzieńdoberek Aniu i szacuneczek
Sfinks13 Opublikowano 26 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2009 Jak zawsze uroczo piszesz serdecznie i ciepło 13
aluna Opublikowano 27 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Przepraszam Poblasko że dzisiaj dopiero odpowiadam,ale samo życie! Dziekuje za komentarz! Miłego dnia!
aluna Opublikowano 27 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. napraw de to taka szara dal!
aluna Opublikowano 27 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jak miło ! Cieplutko 13-tko!
Rekomendowane odpowiedzi