Iris_IK Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 jak marzenia pochylałam nisko by wiatr ich nie roztrwonił nie spłoszył jak dłonie piaskiem gorącym oszukałam ustom twoim wysyłałam uśmiech sercu gorąco oczom błękity nieba i morza jak spragniona deszczu daktylowa palma oazę słodyczą okraszam cieniem ścielę tęsknoty na spieczoną ziemię upuszczam krople płaczę w tęczę jutro przeczytasz ten list słowa przytulą cię blisko ciepło przesypiesz piaskiem dłonie rozpostarte moje pocałunki
Malena Lebrun Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 i kolejny wiersz o miłości...
Iris_IK Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 ...nie przeczę...miłość ma różne odcienie.. dzięki,że zaglądnęłaś pozdrawiam I.
Ona_Kot Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 nie, nie, nie... tu nie ma odcieni tylko wywód zrobię to zrobię tamto...a ty zrobisz co innego... nie podoba się
Iris_IK Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Wiersz musi obronić się sam. Jeśli nie potrafi,to znaczy,że jest kiepski! -:) Pozdrawiam krytykę I.
Iris_IK Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Wiersz musi obronić się sam. Jeśli nie potrafi,to znaczy,że jest kiepski! -:) Pozdrawiam krytykę I.
Rekomendowane odpowiedzi