Magda_Tara Opublikowano 19 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Bardzo ruchliwa jesteś Magdo... : )) Dzięki. :D czas ucieka
H.Lecter Opublikowano 19 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Co to jest Feel ? Tak w temacie tej nocy omijającej noce zacytuję: "jeeeeeest już ciemno, ale wszyyyyyystko jedno" :D:D:D P. :) Piękne... : )
H.Lecter Opublikowano 19 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Bardzo ruchliwa jesteś Magdo... : )) Dzięki. :D czas ucieka To ja już też... W pracy jestem, trzeba kończyć... ; )
paper_doll Opublikowano 19 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tak w temacie tej nocy omijającej noce zacytuję: "jeeeeeest już ciemno, ale wszyyyyyystko jedno" :D:D:D P. :) Piękne... : ) Dlatego przyrównałam do Twojego ;) P.
f.isia Opublikowano 19 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. wywaliłabym "na" i może "przypływem odpływem" - bo wg mnie niewiele nowego wnosi, a po pozbyciu robi się nawiązanie "bólu nad ranem" do parzenia herbaty (przez pięć minut, na pięć minut przed końcem ;)
H.Lecter Opublikowano 19 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. wywaliłabym "na" i może "przypływem odpływem" - bo wg mnie niewiele nowego wnosi, a po pozbyciu robi się nawiązanie "bólu nad ranem" do parzenia herbaty (przez pięć minut, na pięć minut przed końcem ;) Nieprzyzwoicie często masz rację... ; ) Skąd się wzięło " na " - sam nie wiem... Jak piszę " po prostu ", to przypływy i odpływy zagracają prostość... Dzięki, fisiu.
Agnes Opublikowano 19 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2009 wiem, że zawsze najtrudniej jest z tytułem. przynajmniej mi zawsze było. przez to ciągle wydaje mi się, że są one jakieś na siłę, sztuczne, zbyt odległe od tekstu. tak jak tu. całość się podoba, biorę do siebie i nawet trochę o sobie mogłabym tak. jednak literówkę należałoby poprawić, jak już mówiła Patrycja :) Pozdr.a
H.Lecter Opublikowano 19 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Lubię myśleć o drzewach, jak o ludziach ( i na odwrót ) - pewnie stąd tytuł... Dzięki, Agnes. P.S. Literówkę poprawiłem. Pati tak mnie ogłuszyła komentarzem, że zapomniałem... : )
Emu Rouge Opublikowano 19 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. na początku miałam wątpliwości, ale w końcówce pokazałeś na co cię stać. wystarczy tylko się wFEELować ;)) pozdr aga
Toby Opublikowano 19 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2009 przeczytałem Pana tekst z zainteresowaniem. pozdrawiam ciepło:)
f.isia Opublikowano 19 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. z "wiekiem" robię się coraz bardziej nieprzyzwoita a racje (mieć), to jest to, co fisie lubią najbardziej ;P
Goliard Opublikowano 19 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2009 ciężko i kiczowato. stary?? ale ''ziemia suka'' to bardzo. pozdr.
janusz_pyzinski Opublikowano 19 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2009 od dłuższego czasu nie czytałem Lectera z takim zainteresowaniem dzięki za dobrą lekturę
paper_doll Opublikowano 19 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2009 jakaś lewa jestem, wszyscy wznoszą peany, tylko mi się nie podoba ;)
H.Lecter Opublikowano 19 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. na początku miałam wątpliwości, ale w końcówce pokazałeś na co cię stać. wystarczy tylko się wFEELować ;)) pozdr aga Wolałbym się wLECTERować... ; )) Dzięki, aga. : )
H.Lecter Opublikowano 19 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki, Toby. : )
H.Lecter Opublikowano 19 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. z "wiekiem" robię się coraz bardziej nieprzyzwoita a racje (mieć), to jest to, co fisie lubią najbardziej ;P Powiedzmy z " wieczkiem "... ; ) Małe conieco o smaku przeracjowym... : )
H.Lecter Opublikowano 19 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Widzisz, Marcin, czasami lubię w wierszu " narysować konia ", tak żeby wiadomo było gdzie łeb a gdzie ogon... ; ) Ortodoksyjna " nowoczesność " bywa gorsetem, krępującym i nieco śmiesznym...
H.Lecter Opublikowano 19 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Cieszą takie powroty... : ) Dzięki, Januszu.
Maciej_Satkiewicz Opublikowano 19 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2009 jeszcze tylko nocą omijaj noce Świetne; kiedyś szukałem tej metafory ;) no i "ziemia suka"...
Rekomendowane odpowiedzi