Krystyna_B. Opublikowano 12 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2009 Marzyłam, że na zawsze zakończy się wtedy, kiedy razem wkroczymy na ostatnią drogę; nasze sady są nadal piękne, kolorowe. Podziwiałeś ich urok, teraz w nie nie wierzysz? Zbyt długo byłam bytem zależnym od Ciebie, moje życie to suma przeszłych rzeczy, zdarzeń, tańczą cienie i ludzie bez wczoraj, bez twarzy, podczas nocy bez świtów tajemnic nie zgłębię. Więc posłucham szeptu drzew, emocje przygasną i podpowie cichy szum, jak nie krzyczeć głośno, jak mam przetrwać mimo burz i zakwitnąć wiosną, nauczy w zielone grać. Jeszcze nie czas zasnąć.
ula Opublikowano 12 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2009 wyznanie cichutkie, na paluszkach.. bardzo liryczne, a rymy subtelne i nie rzucają się w oczy, to dobrze cieszę się, że zajrzałam:)
Baba_Izba Opublikowano 12 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2009 Bardziej mi się podoba, niż bardzo. Podzielam w pełni opinię Uli. Bardzo piękny wiersz. Pozdrawiam - baba
Mirosław_Dębogórski Opublikowano 13 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2009 Ja też. Miłego...
teresa943 Opublikowano 13 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2009 podoba się subtelność wyrażonych uczuć serdecznie pozdrawiam :)
Jan Neck Opublikowano 13 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tu aż mnie ciary przeszły po plecach... Bardzo ładny wiersz.
Judyt Opublikowano 13 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2009 urokliwie się przedziera(:J. płoniaście
Krystyna_B. Opublikowano 14 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2009 Dziękuję, bardzo dziękuję za komentarze, za takie miłe słowa. To największa przyjemność dla autora, zwłaszcza, że ja próbuję pisać od niedawna i towarzyszy tym próbom tysiąc wątpliwości. Pozdrawiam wszystkich z uśmiechem :)))
Judyt Opublikowano 14 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2009 niektórzy piszą bardzo długo i towarzyszą im wątpliwości również więc myślę sobie nie przejmuj się Krystyno B.(:J. płoniaście
Rekomendowane odpowiedzi