Ważny_filozof_z_Jabolem Opublikowano 8 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2009 Siedziałem na leżaku ona pasła konia Zwierzę pięknie mordą rusza ja w ślad za nim się ślinię Piękna Ewka o stu twarzach jak szafiry jej oczy, niczym siano włosy. Koń chyba niemądry zjadł jej włosy z głowy. Na ratunek biegnę, potykam się po drodze odciągam konia i w nagrodę otrzymuję nagrodę należytą całujemy się do rana, dobry koń mnie uszczęśliwił choć chyba nie zamierzał.
Kamertonka Opublikowano 8 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2009 ojaciepierdziu no po prostu rozczochrałomnieto przepraszam za nietaktowne zachowanie pozdrawiam wszystkich ważnych filozofię i Jabole
teresa943 Opublikowano 9 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2009 wiem, że lubisz ostro, ale czy musi być tak dosłownie? nic nie zostawiłeś dla czytelnika ;(
Dariusz Sokołowski Opublikowano 22 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jest ciekawie, tak trzymać!
Sylwester_Lasota Opublikowano 25 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2009 Do pożarcia włosów przez konia, zapowiadało się nieźle, ale dalej coś jakby słabuje. Pozdrawiam i do poczytania
Rekomendowane odpowiedzi