ula Opublikowano 7 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2009 prawdę samemu tworzyć łatwiej niż odkrywać dlatego mędrcy łuskali piękno z mądrości dopóki mieli na czym siedzieć teraz dużo deszczu każdy patrzy w mokre buty zamiast pytać niebo minął dobry czas na łowienie ryb od kiedy same wypływają na powierzchnię szkoda że bez oddechu ostatni prawdziwy mędrzec wie kiedy skromnie przyjmować spokojnie tracić dlatego wyprzedał brodę na babie lato
Sfinks13 Opublikowano 7 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2009 bardzo ciekawa inspiracja i w całości świetny wiersz nie mówiąc o puencie serdecznie 13
teresa943 Opublikowano 8 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2009 Ula! Jestem pod urokiem!!! Serdecznie pozdrawiam :)
ula Opublikowano 8 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziękuję pięknie, a nie byłam przekonana, czy dobrze wszystko rozegrałam:))
ula Opublikowano 8 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. cieszę się! pozdrawiam:))
ula Opublikowano 8 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. jestem pod urokiem Twojego uroku:)) uściski, Ulka:)
Rekomendowane odpowiedzi