Mr.Suicide Opublikowano 6 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2009 jestem takim pierwotnym poetą nie pysznym dla wszystkich taki słodki przysmak * widzę tysiące Hitlerów w moim narkoleptycznym teatrze czystej formy układzie liczb urojonych * ja jestem poetą otwierającym bramy zastępom dusz ja przycinam skrzydła wznoszącym się ladacznicom ja będę tworzyć ponadnaturalnie - hiperboliczne przestrzenie bo nudzą mnie pociągi marności bo nędzne są z was kurwy bo poznałem już lepsze bo jam jest poeta medium i prorok bo jestem tak idealny że aż nadidealnie genialny jestem
amerrozzo Opublikowano 6 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. But... why? Internet to ostatnie medium, gdzie słowo jest jeszcze wolne. Fakt, wiersz krzykliwy i dla mnie tylko fragmentami znośny, ale usuwać nie pozwolę.
Jimmy_Jordan Opublikowano 6 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. But... why? Internet to ostatnie medium, gdzie słowo jest jeszcze wolne. Fakt, wiersz krzykliwy i dla mnie tylko fragmentami znośny, ale usuwać nie pozwolę. to nie był jakiś rozkaz tylko opinia
Stansisław Kłapouchy Opublikowano 6 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nie odzywaj się Ja mam nadzieje że mówisz to bez ironii tylko rzeczywiście się tak panoszysz, bo to by było zajebiste :-) i co te liczby urojone tam znaczą ?
Pancolek Opublikowano 6 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nie odzywaj sięJa mam nadzieje że mówisz to bez ironii tylko rzeczywiście się tak panoszysz, bo to by było zajebiste :-) i co te liczby urojone tam znaczą ? ? Gorzej ci? ;) Słabe to, Misterze. Tak mi się wydaje, niestety
H.Lecter Opublikowano 6 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2009 Zblazowane bla, bla pojawiające się po wypiciu trzech piw, wraz z poczuciem, że o życiu i poezji wie się już wszystko... Tanie, nonkonformistyczne " jaja ". Pierdoły...
Mr.Suicide Opublikowano 6 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2009 Wy mnie w ogóle nie rozumiecie. Jestem nadidealnie genialny. Nikt nie pojmuje mojego wybitnie cudownego geniuszu.
Mr.Suicide Opublikowano 6 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Te pierdoły są o Tobie. O takich połetach, którzy pozjadali wszystkie rozumy. Wiersz jest o charakterze prześmiewczym. Był pisany na trzeźwo. Peel to taka osoba jak Ty. Uważająca się za genialność astralną. Szkoda, że nie dostrzegasz ironii z samego siebie. Wiedziałem, że tak będzie :) Cudownie. Wspaniale. I w ogóle to total masakreysHynn, elo, joł, pozdro 600 ziąąą!@%$!@$&^^#@
Jimmy_Jordan Opublikowano 6 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2009 sęk w tym, że ironię tekstu zauwazyli wszyscy. tylko że jest on bzdurą, z rodzaju tych, których nie warto tu wklejać, zdrówko
Mr.Suicide Opublikowano 6 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2009 Pewnie. Bo większość połetów myśli o sobie tak, jak podmiot liryczny. Tylko się do tego nie przyznają. Wolą skrywać swoje myśli pod błahą skorupką skromności. Spoko, śmiejmy się wszyscy, się radujmy.
H.Lecter Opublikowano 6 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Te pierdoły są o Tobie. O takich połetach, którzy pozjadali wszystkie rozumy. Wiersz jest o charakterze prześmiewczym. Był pisany na trzeźwo. Peel to taka osoba jak Ty. Uważająca się za genialność astralną. Szkoda, że nie dostrzegasz ironii z samego siebie. Wiedziałem, że tak będzie :) Cudownie. Wspaniale. I w ogóle to total masakreysHynn, elo, joł, pozdro 600 ziąąą!@%$!@$&^^#@ Cała " wysublimowana " ironia / pułapka na Lectera, zawiera się w tytule. Potem jest już tylko, zwykłe palenie kukły i szczypanie w zadek... Jak napisałem ( szkoda, że nie zauważyłeś ), te jaja są tanie... Tupiesz teraz ze szczęścia nóżętami - z ręką w nocniku...
Mr.Suicide Opublikowano 6 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Te pierdoły są o Tobie. O takich połetach, którzy pozjadali wszystkie rozumy. Wiersz jest o charakterze prześmiewczym. Był pisany na trzeźwo. Peel to taka osoba jak Ty. Uważająca się za genialność astralną. Szkoda, że nie dostrzegasz ironii z samego siebie. Wiedziałem, że tak będzie :) Cudownie. Wspaniale. I w ogóle to total masakreysHynn, elo, joł, pozdro 600 ziąąą!@%$!@$&^^#@ Cała " wysublimowana " ironia / pułapka na Lectera, zawiera się w tytule. Potem jest już tylko, zwykłe palenie kukły i szczypanie w zadek... Jak napisałem ( szkoda, że nie zauważyłeś ), te jaja są tanie... Tupiesz teraz ze szczęścia nóżętami - z ręką w nocniku... Och, Lectercu, oczywiście, żem był to zauważył. Nie rozumiesz, że jestem nadidealnie genialny i dostrzegam wszystko i wszystko pojmuję ? Boshh, dżizas, co za ludzieEee!@??@!$
Konrad Czas Wiejski Opublikowano 6 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2009 Pomysł, który można było ciekawie wykonać, ale się niestety nie udało. Z pewnością pełno tu takich o których mowa w utworze, jednak wstawiając taki tekst dajesz im tylko broń do ręki. Mi się spodobała, nawet bardzo jedna strofa: ja będę tworzyć ponadnaturalnie - hiperboliczne przestrzenie bo nudzą mnie pociągi marności bo nędzne są z was kurwy bo poznałem już lepsze Poza tym, słabo, a można było się naprawdę zabawić!;) I szczerze mówiąc to mnie już sam tytuł zniechęcił, jednak z ironią to trzeba subtelnie. Tak czy inaczej - rób swoje. Pozdrawiam.
Marcin Gałkowski Opublikowano 6 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2009 skoro na trzeźwo pisany... to może jednak lepiej się napij. pozdrawiam G.
Mr.Suicide Opublikowano 6 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :D Zniszczę FfasSs FsZystkiHHhh, bo zesuał mnie SaM $hata4N!@ Abstrahując, dziękuję amerrozzo, Jimiemu, Kłapouchemy, Konradowi i Lecterowi za tak gorące opinie. Buziaczki, kochaneczki ;**
Mr.Suicide Opublikowano 6 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Marcinie, żebyś wiedział, iż pić dzisiaj ostro będę. Z radości. Pozdrawiam :)
Marcin Gałkowski Opublikowano 6 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2009 to dobrze, zmiana warty, ja w weekend może przestanę:D też z radości;)
Bea.2u Opublikowano 6 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a jednak wirus...
Rekomendowane odpowiedzi