M._Krzywak Opublikowano 1 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2009 zamknęły się drzwi - tylko czasami warto przypomnieć jęk gąsienic, płacz kul, smród luf kiedy w czerwonym ci do twarzy gówniarzu
olek bolo Opublikowano 2 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2009 "lepiej umrzeć na stojąco niż żyć na kolanach" pozdr.
jacekdudek Opublikowano 2 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. twój, a twój jak najbardziej, przejście w czas niedoskonałości, my wiemy....pozdrawiam
M._Krzywak Opublikowano 2 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. twój, a twój jak najbardziej, przejście w czas niedoskonałości, my wiemy....pozdrawiam My wiemy, gówniarze nie, niestety...
M._Krzywak Opublikowano 2 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. www.youtube.com/watch?v=XNQ0ukVZ77E&feature=related
jacekdudek Opublikowano 2 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. twój, a twój jak najbardziej, przejście w czas niedoskonałości, my wiemy....pozdrawiam My wiemy, gówniarze nie, niestety... nie pocieszę cię, oni po nas...
Judyt Opublikowano 2 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2009 nie wiem o co chodzi, ale kontrowersyjne toto, J. (:
aluna Opublikowano 2 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2009 Myślę że chodzi o wspomnienia wojenne,powracające jak koszmar,a czerwień wiadomo...! Cztery wersy a tyle treści...do czytania! Pozdrawiam!
teresa943 Opublikowano 2 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2009 kiedy w czerwonym ci do twarzy gówniarzu warto przypomnieć... refleksyjny i zawiera ważne przesłanie...dla wszystkich serdecznie pozdrawiam :)
Bea.2u Opublikowano 3 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a dzięki, dzięki od razu mi lepiej :) tak sobie myślę, że w Pana wydaniu, to prawdziwa przyjemność zostać zwymyślanym.. szacuneczek /b
Być Może Opublikowano 3 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2009 dużo treści i świetna antyreklama pozdrawiam podpisano metrykalnie gówniarz
Rekomendowane odpowiedzi